икономика 12 дек. 2020 2020-12-12 2020-12-12 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcHR1IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--093d56f09e8caf20e6e56887097329d07d0502a5/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/Render_009.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Дом насред зелено поле в Бургас? Възможно ли е?

Възможно ли е  да притежавате дом в границите на Бургас, който да е разположен насред зелена поляна?

Възможно ли е да имате просторен дом, но и достатъчно голямо пространство около него и всичко това в голям град?

А и на всичко отгоре жилището ви да е разположено в непосредствена близост до  разнообразни  търговски центрове, магазини, автобусни спирки, медицинско обслужване и …

Момент, момент…въпросите станаха толкова много, че ако продължаваме със същото темпо да ви ги задаваме, просто няма да остане нито един читател, за да даде отговор.

Затова ще отговорим ние.

Възможно е.
Всичко това е възможно, ако жилището ви е разположено в новия комплекс от „затворен тип“  ATLANTIS/ARIA в Бургас.

Защото ако притежавате дом точно в този комплекс, ваши съседи ще бъдат MALL BURGAS PLAZA , „Декатлон“, „ЛИДЪЛ“ и „Кауфланд“, магазин за бяла и черна техника „Зора“, недалеч са „МЕТРО“ и „Технополис“, както и медицински център „Д-р Стайков“. Същевременно най-близкият парк е на около 10 мин. пеша в сърцето на стария бургаски комплекс „Изгрев“.

А със сигурност след време ще можете спокойно да отидете пеша и до спортна зала „Арена Бургас“, за да гледате някое състезание или концерт. Ще ви са необходими не повече от десетина минути ходене, в това число и спирането за кратък разговор със съседи.

Ако направим един импровизиран тур из бъдещия комплекс ATLANTIS/ARIA, ще разберем, че новодомците в него освен жилище ще получат детски кът с площадка за най-малките., т.е децата ще играят в спокойна и сигурно среда.

Притежателите на апартаменти на първия етаж ще разполагат с личен зелен двор, а това е привилегия, която винаги се предлага в комплексите на строителната компания „Aтлантис България Холдинг“.

И една изненада за новодомците. Обитателите на последните етажи също ще притежават собствен „двор“, т.е панорамна тераса с вградено озеленяване.

Самото наименование на комплекса показва, че създателите му са си поставили за цел да осигурят въздух и пространство за живеещите тук.

Комплексът ще предоставя на своите обитатели общо 154 броя паркоместа, удобни алеи и подходи за достъп на почитателите на велосипеда като средство за предвижване или спорт. Разбира се, помислено е и за привържениците на „зелените“ технологии. За тях ще бъдат обособени паркоместа със зарядни станции за електромобили.

Дължим ви извинение. Досега ви държахме буквално отвън.

След време минувачите покрай ATLANTIS/ARIA ще бъдат запленени от осеметажната постройка,  в която влиянието на движението BAUHAUS и последователя му Пийт Модриан е просто осезаемо.

Иначе казано сграда, в която дърво, тухла, стъло и метал са се превърнали в жилища, в място, където хората ще прекарват дните си и нощите си.

А погледнат от птичи поглед комплексът прави впечатление с приликата си с един от най-известните бургаски символи…Познатият на всички МОСТ до Морската градина на Бургас, който не води към бряг, а към безбрежното море.

Време  е да ви поканим и вътре в жилищната част на самия комплекс, който се състои от 50 броя двустайни, 96 броя тристайни и 8 броя четиристайни апартаменти. Всички те ще бъдат напълно готови през 2022 година.

В проектирането им е вложена пълна свобода при обособяване на пространствата и вътрешните обеми, т.е отделните жилища са разчупени, светли и просторни. Нещо повече, всяко от тях си има свой индивидуален почерк.

В изпълнението са използвани висококачествени материали, които създават усещане за уют.

Неслучайно вече споменахме преминалата през вековете комбинация от тухла и дърво, която доминира в този комплекс.

Хареса ли ви мястото? Може ли тук да откриете вашето жилище? 

Други вече взеха това решение и избраха своя дом.

Комплексът от „затворен тип“ ATLANTIS / ARIA ви дава усещане за свобода, за простор, за пространство и за връзка с природата.

Защото…кажете ни на колко места в Бургас можете да имате просторен дом насред зелено поле?

 

P.S Повече информация за проекта можете да откриете ТУК

Коментари

икономика ...


Местни избори 2023 ...


политика ...