икономика 06 окт. 2017

Кроношпан кани бургазлии на своя традиционен Ден на отворените врати

Article image
За поредна година Кроношпан отваря широко вратите си за бургазлии на своя празник.

От фирмата са подготвили поредица от изненади за своите гости.

За най-малките посетители ще бъдат обособени четири отделни зони, където те ще могат да покажат своите таланти и способности.  

В „Арт работилничка“ децата ще имат възможност да създадат семейния си герб, в „Арт център“талантливите момичета и момчета ще изработват картички и сувенири, като за това ще използват отпадъчни материали, а с хранителни продукти ще се опитат да създадат картини.

На сцената на талантите малките гости ще могат да се включат в три отделни игри „Индиана Джоунс и храма на обречените“, куклен театър „От кулата“ и танцов спектакъл.
 
А в центъра, наречен  „Аз творя красота“, на едно голямо пано ще бъде сътворена обща рисунка на всички деца, участващи в празника.
 
Във всеки „център“ малките танцьори, артисти, художници и творци ще получават печат, а за събралите четири печата са предвидени награди.
 
Домакините са помислили и за възрастните гости на празника. Всеки желаещ ще може да вземе участие  в опознавателна разходка из „Кроношпан“ с влакче, чийто маршрут е замислен така, че пътуващите да преминат покрай различни производства и площадки, където са разположени новите съоръжения и техника на основата най-модерните за бранша технологии.
 
Обиколката в „сърцето“ на фирмата ще покаже нагледно връзката между направените инвестиции в Бургас, развитието на Кроношпан и грижата за местната общност.

И през тази година по време на тържеството ще се разиграе томбола за бургаските детски градини, голямата награда от която е оборудвана детска площадка за игри.
 
За всички, които искат да станат част от празника, е осигурен транспорт.
 
Автобусите тръгват в 10 , 11, 12, 13 часа по маршрут „Окръжна болница – Спортна зала „Младост“ в к-с „Изгрев“, автосервиз „Изгрев“, супермаркет „Анет“ в к-с „Славейков“ , а часовете курсовете в обратна посока са съответно в 10.30, 11.30, 12.30 и 13.30 часа
 
Началото на празника на Кроношпан е в 10 часа, събота, 7 октомври, но различното този път е това, че компанията ще отбележи 20 години от стъпването си в България и в Бургас.