икономика 14 юни 2017

Бургас ще е домакин на двете най-значими хайтек срещи у нас

Article image
Бургас ще бъде домакин на двете топ събития в технологичния сектор - Годишната аутсорсинг конференция и Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017.

Форумите ще се проведат на 16 юни, а техни организатори са Община Бургас, в партньорство с Българската аутсорсинг асоциация (БАА), Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и вестник "Капитал".

Годишната аутсорсинг конференция ще се проведе в Смарт център - Бургас. Събитието ще бъде под наслов "Дефиниране на устойчивите бизнес модели на бъдещето". Откриването на срещата ще се състои в 9:30 ч. За четвърта поредна година конференцията ще събере на едно място лидерите в технологичния сектор, изпълнителни директори и висши мениджъри, представители на централната и местната администрация, за да обсъдят бъдещето на индустрията и да определят устойчивите бизнес модели у нас и по света.

Експертът Едуард Мати – управляващ партньор в ТАСК & TMI за Канада, САЩ и Близкия Изток – ще говори по темата: "Бъдещето на аутсорсинг индустрията и могат ли хора и машини да работят рамо до рамо за предоставяне на висококачествени изнесени услуги от ново поколение?"

Тазгодишното издание на Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017 за първи път обединява сили и експертиза на две от най-големите технологични асоциации в България - БАА и БАСКОМ. Форумът ще се проведе в хотел "Приморец", като началото е от 19:00 часа. Акцент ще бъде даден върху постиженията на българските фирми от сектора на изнесените услуги и IТ сферата. Ще бъдат разгледани високи бизнес постижения и възможностите за създаване на благоприятна бизнес среда.