икономика 14 юни 2017

Фасилити мениджмънт форум ще се проведе в Бургас

Article image
За втора поредна година в Бургас ще се проведе бизнес форума Facility Management Innovation forum.

Събитието ще се състои на 14 юни в хотел "Приморец". Инициативата е част от поредицата срещи за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE. Форумът се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация /БГФМА/.

По време на срещата ще бъдат разгледани тенденциите в този сектор и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. Експертите ще обърнат внимание на пазара на услугите в сферата. Ще бъдат представени иновациите в дигитализирането на сградите, както и ролята на софтуерните решения във Фасилити мениджмънта.

Във форума са включени темите: "Устойчиви бизнес стратегии: ефектът на ФМ върху корпоративните цели работно място", "Корпоративни стратегии за управление на недвижими имоти и добавената стойност на фасилити мениджмънта" и др.

Facility Management Innovation forum се провежда с подкрепата на Община Бургас, "Индустриален и логистичен парк - Бургас" и КРИБ-Бургас. Партньори са и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), Национално сдружение недвижими имоти /НСНИ/.