различно 03 юни 2021 2021-06-03 2021-06-03 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbVYxIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--966c0f8d348f0f5095e543622d1af0842abf60cc/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/12%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D1%8A%D0%BF.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Нови артисти влизат в SPICE MUSIC FESTIVAL тази година

Danzel ще бъде един от участниците в тазгодишното издание на SPICE Music Festival, който по традиция ще се проведе на бургаското пристанище.

Световната звезда ще излезе на морска сцена на 6 август 2021.

„Нямам търпение да се кача на сцената на SPICE Music Festival след тази ненормална година, която отмина. Гледах видеоклипове от миналите издания на SPICE Music Festival – изглежда невероятно впечатляващо!Така че, България, пригответе се за едно наистина сериозно парти и тази година!”, предупреждава Danzel. И допълва: „Музиката ни помага да продължим напред след всякакви изпитания, тя държи хората заедно. Така че, слушайте много музика и се наслаждавайте на всяка една нота“.

Въпреки, че продължава да твори и днес, музикантът не спира да черпи вдъхновение от 90-те. Дори и от 80-те!

„Времената бяха много различни тогава, нямаше го това напрежение и стреса от това да бъдем непрекъснато в социалните мрежи. Хората имаха много по-силна връзка в реалния живот. А що се отнася до музиката – винаги съм имал много разностранни интереси. В началото на 90-те пишех много рок музика, слушах банди като Guns 'N Roses и Metallica. След 2000-та година се посветих на денс музиката. Но това, което ме вдъхновява най-много днес е звученето на 80-те, като TheWeekend например”, казва още изпълнителят.

Другите звезди от 90-те, които ще пристигнат в Бургас са DJ BOBO със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS, британците STEREO MC's, Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап COOLIO, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години нямаше да бъдат същите; C-BLOCK, MASTERBOY, NANA, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и VENGABOYS!

А към атрактивната програма се присъединяват и още две емблематични за 90-те имена: E-Type и Jenny от популярната шведска група Ace of Base!

„90-те години бяха уникални по свой собствен начин – духът им продължава да живее и енергията им е несравнима. Чували сме много за българската публика и нямаме търпение да се срещнем с нея в Бургас!“ – споделиха германците от U96.

Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy също отправи своето послание към феновете си у нас: „България е удивителна страна с много приятелски настроени хора! А публиката винаги успява да се включи в енергията на сетовете ми, така че за мен е удоволствие, че ще бъда част от SPICE Music Festival 2021!“

Другото събитие, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е дългоочакваното събиране на Дони и Момчил на една сцена, което ще се случи в рамките на SPICE Music Festival! Никой не знае дали тази колаборация ще се повтори някога отново, така че не пропускайте да си припомните какво бяха 90-те години в България с музиката на Дони и Момчил! Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

За съжаление, за втора поредна година BOMFUNK MC`s отказаха предварително поетия ангажимент и няма да ги видим в Бургас, но организаторите вече доказаха, че могат да се справят с всякакви непредвидени ситуации и в момента преговарят с достойни заместници на финландците. Така че, следете ни - добрите новини ще продължават до последно!

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...