различно 02 юни 2021 2021-06-02 2021-06-02 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbGQxIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--cffb01efe2f38bfd0e22123da36475196f511ec4/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/kitara.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Шест банди ще свирят на бургаския плаж на Джулай морнинг

За поредна година жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да посрещнат първото юлско утро с много музика и добро настроение на брега на морето.

Събитието ще се случи на обичайното място – сцена, разположена от лявата страна на Моста, което ще позволи на публиката да се събере на самия пясък.

Както всеки път, и сега ще има осигурени спасители, медицинско лице, охрана, както и дървен материал, за да могат отделните приятелски компании да си запалят огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място.

Музикалната част ще започне в 20:00 часа. Тази година в програмата ще се включат 6 невероятни банди. Община Бургас благодари на Марияна Добрева от група „Силует“, която е неизменна част от организацията на Джулай морнинг в града.

Ето и имената на групите, които ще чуем на бургаския плаж:

20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE
21.00 ч. – AIRBAG
22.00 ч. – ACOUSTIC POINT
23.00 ч. – ОСТАВА
00.30 – REWIND
01.30 – MR.VAGABOND

Живата музика приключва в 03:00 на 1 юли. След това ще звучи хубава музика на запис, до изгряване на слънцето над Бургаския залив.

За групите:

ОСТАВА
Всички познаваме група ОСТАВА и нейния музикален почерк! За първи път на сцената на Джулай морнинг в Бургас ще чуем хитовете им „Шоколад“, „Моно“, „Понеделник“ и др.

AIRBAG
AIRBAG е група, създадена през 2005 години от братята Петко и Николай Славови. Текстoвете и музиката на всички песни са изцяло дело на двамата. Същата година излиза първият им албум “Overcooked summer”. 8 години по-късно е готова и втората им компилация от 10 песни “Recycle of love”. Стилът им се определя като electropop и synthpop и напомня групите от 80-те години - A-ha, Tears for fears.

REWIND
Група REWIND ще представи дебютния си албум “CORNER” на сцената на Джулай морнинг. Владимир Михайлов /СЛЕНГ, екс САфо/ – вокал и китара, Михаела Михайлова /СИЛУЕТ/ - цигулка и вокали, Юрий Божинов – бас и Мартин Профиров  /P.I.F. СИЛУЕТ/ – барабани, ще ни пренесат в своя изключително позитивен музикален свят.

ACOUSTIC POINT
ACOUSTIC POINT е проект на Марияна Добрева /СИЛУЕТ/ и Венцислав Велев. Групата първо стартира като акустичен проект, но за първи път ще представят музиката си в пълен състав заедно с Мартин Профиров/СИЛУЕТ, P.I.F./ и Юрий Божинов /REWIND/. Ще чуем чисто новите песни от предстоящия им дебютен албум.

Mr.VAGABOND
Mr.Vagabond е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в Бургас. Тя е с богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория. Годишно групата участва в около 320 разновидности на шоута. Mr.Vagabond печели 1-во място за най-добра кавър група в България, организирано от "Jack Daniels" - "Battle of the cover bands" - през юни 2011 г. в "Club Iceberg" - Слънчев бряг. През 2010 г. Mr.Vagabond са поканени на клубно турне с 10 концерта в Англия, включващо и легендарния клуб "The Boardwalk".

Billy Talent Tribute
Тези талантливи бургаски младежи са подготвили програма с хитовите им песни. В бандата участват синът на Росен Сеновски - Илиан Сеновски (барабани), изпълнителят Paul Jordan (Павел Йорданов) – китара, както и техно диджеят Bozh Live (The Little One) като вокал.

„Мечтата, която споделяме, е да обединяваме обществото чрез музика за по-добро бъдеще“, казват членовете на Billy Talent Tribute.

 

 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...