различно 19 окт. 2020 2020-10-19 2020-10-19 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcHhzIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--eac731a1cbb74df901e6bcde1ca75aec4a3743bf/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/Coolio.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Coolio и още куп звезди на 90-те пристигат за SPICE Music Festival 2021

Макар следващото лято да е много далече, подготовката за новото издание на SPICE Music Festival вече е в разгара си.

Датите са определени – 6, 7 и 8 август 2021, а мястото отново е Пристанище Бургас.

„Вярваме, че ограниченията през следващото лято ще бъдат сведени до минимум и този път фестивалната зона ще бъде разширена до максималния си капацитет от 15 000 души“, заявява Николай Тодоров - Ник, организатор на фестивала.

Вече са ясни имената на първите артисти, които са потвърдили участието си в музикалното събитие.

Сред тях е Maxi Jazz, основателят  на култовите FAITHLESS. Гуруто на електронната сцена от 90-те е подготвил 90 минутен DJ сет на живо, като през това време ще изпее най-популярните парчета на FAITHLESS като „Insomnia”, “God is a DJ”, “Salva Mea”, “We come one” и др.

STEREO MC's са втората голяма изненада за феновете на алтернативния хип-хоп и електронната музика  от края на миналия век. Британците ще пристигнат в пълен състав за концерт на живо, а хитовете им “Connected”, “Step it up”, ”Elevate my mind”, „Creation” ще озвучат бургаския залив.

Финландците от BOMFUNK MC`s, които не успяха да пристигнат през тази година, са още по-мотивирани да се представят за първи път пред българска публика. Незабравимото „Freestyler” от 1999 ще бъде в основата на техния лайв, а освен това ще чуем някои от новите им парчета, с които ще обиколят Европа през следващото лято.

Ако мислите, че изненадите свършват дотук, грешите. В Бургас пристига и „лошото момче“ на американския рап COOLIO. Едва ли има някой, който да не е чувал един от непреходните хитове на 90-те Gangsta's Paradise, но този път близо час рапърът ще ни забавлява  под съпровода на новата си група с живи барабани, китари и още интересни аранжименти.

Организаторите ще спазят обещанието си и артистите, които бяха възпрепятствани да пристигнат за изданието на  SPICE Music Festival през тази август, вече са потвърдени за 2021. Това са любимците на българската публика C-BLOCK, германската евроденс формация MASTERBOY, все така завладяващият хип-хопър NANA и холандците VENGABOYS!

„Това са само първите артисти, които с огромно удоволствие можем да обявим“, споделя Николай Тодоров – Ник, организатор на фестивала. „От една страна ще спазим обещанието си да видим, тези които не пристигнаха това лято, а от друга се стремим да разширим както стилово, така и концептуално следващото ни издание. Очаквайте още супер новини в следващите седмици.“

До момента промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, като след обявяването на първите изпълнители, тази цена ще бъде в сила за още само 1000 промо билета. След това тя ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...