Общински избори 2019 15 окт. 2019 2019-10-15 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBczQ0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8a91f244f1fe3cf73f7d17d5d6f4a1498b2be344/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_35916.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Време е Айтос да помогне на своите талантливи деца...,за да не избягат

Уважаеми жители на Община Айтос,

Обръщам се към всеки един от вас, за да потърся подкрепа за една моя идея, посветена на талантливите деца от Айтос.

Ако получа доверието ви и ме изберете да ви представлявам в Общинския съвет, ще предложа за обсъждане създаването на Фонд за подкрепа на талантите, който в настоящия момент наричам „Айтос на бъдещето“

Целта, която си поставям, е да генерираме средства в този фонд, за да можем да стимулираме развитието на децата на Айтос, които се отличават с високи постижения в различни сфери на културата, изкуството,  образованието и спорта.

Ако идеята ми за създаването на такъв фонд, бъде приета, аз ще бъдат човекът, който ще направи първата вноска в него. Всяка една моя заплата като общински съветник ще бъде превеждана по сметката на фонда.

Призовавам и колеги от  други политически сили, които ще получат представителство в общинския съвет в Айтос, да се присъединят към инициативата, която не желая да е само моя, а да стане общоградска кауза.

Приходи във фонд „Айтос на бъдещето“ ще могат да бъдат събирани и чрез благотворителни търгове.

Отдавна мечтая в нашия град да бъде оформена музейна сбирка „Спортната слава на Айтос“. Имаме толкова много шампиони в толкова различни спортове и със своите постижения те могат да бъдат голям пример за подражание на нашите деца.

Заедно с колеги общински съветници съм готов да се ангажирам за провеждането на такъв търг, в който изтъкнати спортисти от Айтос ще могат да предложат свои медали, купи или екипировка, с която са постигнали успехи в регионални, национални и международни турнири.

Сигурен съм, че има достатъчно успели предприемачи от Айтос, който могат ще участват в наддаването и после ще подарят спечелените в търга реликви за създаване на сбирката.

Уважаеми айтозлии, нашите талантливи деца заслужават подкрепа. Подкрепа заслужават и техните треньори, възпитатели и учители, които ги подготвят.

С един такъв фонд можем да им покажем, че оценяваме постиженията им.

И в момента има талантливи деца от Айтос, които следват в престижни световни университети.  Бихме могли да им помогнем като общност, така както са правили нашите предци през Възраждането.

Смятам, че фонд „Айтос на бъдещето“ може да бъде нашият начин да благодарим и да поощрим момичетата и момчетата, които прославят града ни в страната и чужбина.

 С уважение:

 

Георги Янев

Водач на листата на „Воля „Български демократичен център“ с N:69 в интегралната бюлетина

 

купуването и продаването на гласове е престъпление 

 

 

Коментари

Общински избори 2019 ...


Арт шега ...


AutoDoc ...