култура 09 авг. 2018

Тони Димитрова излиза на театрална сцена отново

Article image
Обичаната бургаска певица Тони Димитрова излиза за втори път на сцената на остров Света Анастасия.

Този път тя ще влезе в амплоато като актриса в постановката "Да минеш под дъгата". Театралното лято на Острова се организира съвместно с Драматичен театър "Адриана Будевска" - Бургас.

Пиесата "Да минеш под дъгата" ще се играе на 23 и 30 август, както и на 5 септември от 21:00 ч. Отплаването към острова е от Магазия 1 на Пристанище – Бургас в 20:00 часа.

Всички са гледали холивудската версия на мюзикъла "Магьосникът от Оз". И всички помнят малкото момиченце, с кошничка в ръка, което подскача по жълтата пътека и пее: "Някъде там под дъгата". Повтарят името ѝ - Джуди Гарланд. Магията се е случила, милионите зрители са влюбени и омагьосани. 

Пиесата е драматичен разказ за последните лъчи на дъгата. За последните концерти на Джуди Гарланд в Лондон, няколко месеца преди смъртта ѝ. Край нея са последният ѝ съпруг Мики Дийнс и любимият ѝ пианист Антъни. 

Една пиеса за цената на успеха и за непостижимостта на човешкото щастие. 

На сцената с Тони Димитрова ще излязат още Веселин Плачков и Асен Лозанов. Автор на пиесата е Питър Куилтър, постановка е дело на Борислав Чакринов.

Билети се продават на касите на ДТ "Адриана Будевска" и в туристическите информационни центрове - Часовника, Магазия 1 и Автогара Юг. Цената е 30 лева с включен двупосочен билет за пътуване с кораб.

За допълнителна информация:

- каса на ДТ "Адриана Будевска": 056 842 266
- остров Света Анастасия: reservations@gotoburgas.com, 0882 004 124.


Снимка: epicenter.bg

Още от: култура


Още от: региони


Още от: различно