нетипично 10 ян. 2018

Защо привържениците на Истанбулската конвенция мълчат за двойния стандарт в рекламите за тоалетна хартия?

Article image
Според рекламите, посветени на употреблението на тоалетна хартия, научаваме, че същият този трипластов артикул кара жените да мъркат доволно и почти в предоргазмено състояние доволно присвиват очи ,обвити от мекота и аромат.  Изобщо атмосферата е една такваз пропита от нежност.

По същото време потребителите мъже или стоят завинтени за гърнето заради неприятно  упорит дрисък и гледат тъпо през прозореца как навън кипи живот /то ,това май беше друга реклама/ или хвърлят незнайно защо ролката право в гърнето и запушват отходния канал и заради тази дебилност  и тъпота се налага да се произвеждат разтворими ролки.

Какъв двоен стандарт.

Не е честно, защото внушението е, че мъжът е рядък тъпак и дори не знае как да си обърше…изхода, да ме прощавате за невъзпитания тон. 

А Истанбулската конвенция защо мълчи по този тоалетен  въпрос? Един пол знае.

На въпроса какво ще е времето днес мога да отвърна ,че ще е хладно ,мъгливо, влажно и студено. Дори синоптиците безжалостно казват ,че ще е предимно облачно.  Дъжд няма да вали или поне няма да е проливен. Засега и сняг не се очаква, така че тарикатите с летни гуми в Бургас и в региона могат да продължат да си карат автомобилите спокойно. Максималните температури ще достигнат около 7 градуса. 

Нека е хубав денят ви

Автор: Красимир Калудов