култура 29 дек. 2017

„Дядо Коледа е боклук” идва в Бургас още през януари на 2018

Article image
Само няколко дена след като встъпим в Новата 2018 г. бургазлии и гости на града ще имат възможност да се почерпят с доза качествен хумор.

Това ще стане благодарение на комедийната пиеса „Дядо Коледа е боклук” от Жозиан Баласко.

Постановката на Емил Марков и Продуцентска къща „Ажур Пико” гостува в черноморския град по покана на Маруся Русева и нейното „Арт Ателие”.

Представлението ще се играе на 12 януари от 19:00 ч. в залата на НХК.

На сцената ще излязат обичаните актьори Албена Михова, Албена Павлова, Александър Дойнов, Веселин Плачков, Иван Радоев и Ненчо Илчев.

Сюжетът се завърта около група хора, който са “на ръба на нервна криза”. Чрез своето дружество “Отчаяние и приятелство” те се опитват да помагат на нещастни самотници. 

Точно в Коледната нощ се случват колкото комични, толкова и драматични срещи и неразбории, забъркани от най-невероятни образи. 

В тази комедия всичко е толкова вихрено заплетено, смешно и тъжно едновременно, че изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого. Няма личност без грехове. 

Герои са изтъкани от невероятни слабости, но нямат вина за това, защото са без опора в реалността. И тъкмо в това е голямата им трагедия. 

Жозиан Баласко е добре позната на публиката с пиесите си  „Омайна нощ”, „ Бившата жена на моя живот”, „ Вик за любов” , които се играят при пълни салони от много години. 

Билети вече се продават на касата на НХК. За повече информация телефон: 0894/898-098 – Маруся Русева – организатор.