различно 21 дек. 2017 2017-12-21 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbHRHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b7de03b952b176fe672800674c6931c49028b1a1/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_29871.jpg

Burgas Reporter Ltd.

История за всенародните оргазми, за любовта към премиера, за скъсани презервативи и за още нещо

Ще използвам тази висока трибуна, за да ви кажа една кратка прогноза за времето, но преди да направя това, позволете ми да отворя една скоба…Бих искал да споделя с вас нещо, което силно ме развълнува. Ето го.

Старите, бедните , необразованите и селяните не харесвали премиера…до такъв извод достигнаха експертите от социологическа агенция „Екзакта“.

При това положение ако някой се осмели да обяви, че не му се нрави премиерът, значи е просто стар, беден, прост и злобен селянин…

Сещам се за ози стар филм „История на света“, в който един римски сенатор запита своите колеги сенатори „Какво да правят бедните“, а те в хор му отвърнаха „Да го духат бедните“, т.е който не харесва премиера, да духа супата.

А пък един приятел от години обяснява, че най-вече сервитьорки, барманки и фризьорки харесвали Негово конграчулейшънство.  

Значи по тая екзактна логика на социолозите излиза, че най-богатите у нас са ония, които сервират, фризират и наливат питиета , освен това също така те са умни и са граждани. 

Стига сте го увъртали. Кажете направо, че умните и богатите са с Бойко, а простите и бедните против него. 

Но и за едните и за другите днес в Бургас и в региона ще има променлива облачност, променлива слънчевост, максимални температури от 4 градуса и липса на дъжд или сняг. За всички поравно.

Ще ви помоля обаче да не бързате да разделяте народа български на две половини, на тъпа и бедна и на умна и богата, защото има и друга категория хора,  за които е без значение дали социолозите ги смятат за прости или за умни, за бедни или богати. През оная работа им е кой харесва и кой не харесва държавния ръководител.

Та, значи, докато в Швеция тамошните хорица вече ще дават писмено и нотариално заверено съгласие за секс, по същото време у нас в Бургас една госпожа на възраст "на попрището жизнено в средата" пристъпила грациозно  в аптеката при жена ми и закупила със замах 75 броя презервативи. 
Жена ми и колежките и фармацевтки- амазонки се пооблещили и затуй пристрастената към „безопасния секс“ дама дала срамежливото обяснение 
"Ами, по два ги слагаме, защото много се късат". 
Браво бе!!!  На това му викам аз енергийна ефективност.
 
По програмата за енергийна ефективност правителството отпусна още 1 млрд лева, но според мен за двойка, която използва по 75 презерватива, енергията им е достатъчна ефективно да затопли един жилищен квартал.
 
Това е то. При Орешарски хората купуваха по един презерватив и го перяха за втора употреба, а сега вече пазаруват по 75 бройки. Народът забогатя и се отдаде на див секс.
 
Ето, затова хората харесват премиера….защото животът в Мила Родино , ти си земен рай, стана един голям оргазъм.
Дай Боже всекиму.
 
По два ги слагали, моля ви се. Късали ги!!! Тц, тц, тц…
Чакам социолозите как ще обяснят това.
 
Нека е хубав денят ви

Автор: Красимир Калудов

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...