http://AutoDoc.BG
култура 05 дек. 2017

Гала вечер събира изпълнители от различни изкуства в Бургас

Article image
Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да станат част от гала вечер с участието на изпълнители, изявяващи се в различни изкуства.

Спектакълът носи името "Алиса кани приятели" и ще се проведе на 8 декември в бургаската Опера. 

Представлението е част от социалния проект "Български фестивал на таланти", имащ за цел да даде платформа на хора във всяка възраст, които желаят да развиват и показват своите умения в областта на танц и хореография, музика, изобразително изкуство, литература и много други.

На сцената ще излязат двама впечатляващи млади артисти. Сред тях е Артьом Анатолиевич - ARTi, участник в миналогодишния сезон на Х-фактор, който продължава своята кариера и съвсем наскоро промотира най-новата си песен с интригуващото заглавие "Инста кифла", както и талантливият Теодор Койчинов - финалист в първи сезон на риалити шоуто Music Idol, водещ на Radio Fresh и смаял българската публика с рок концерта "Шоуто продължава" - Queen Tribute.

Друг специален гост ще бъде Константин Събев от Бургас, който ще се представи с cosplay шоу. Константин има спечелени 6 първи места в България, класиран е като резерва от международно жури като представител на България на Cosplay world masters, който се провежда всяка година в Португалия.

Много детски школи и индивидуални изпълнители ще участват в шоуспектакъла. Под светлините на прожекторите ще излязат хора от различни възрасти, всеки готов да поднесе частица от себе си и своето изкуство.

Основен организатор на събитието е на Татяна Ефимкина. Тя е петкратна шампионка на България по спортни танци, представила страната ни на световни и европейски първенства, a названието на предстоящата гала "Алиса кани приятели" идва от световното първенство по спортни танци в Ченгду, Китай, където Татяна и нейният партньор представиха България с шоу танц "Алиса и Шапкаря", заемайки 10-то място. Сега тя работи предимно с деца и споделя, че те са нейното вдъхновение. Татяна отново ще влезе в образа на Алиса и също ще се представи пред публиката на 8 декември.