различно 27 ноем. 2017

У нас белите бродници ги побеждават не с мечове от валирианска стомана, а с намаление на партийната субсидия

Article image
Ще си поговорим за прогнозата за времето, но преди това да ви попитам....Вие знаете ли, че имате честта и удоволствието да живеете по времето на втория Златен век на българската държава. Цар Симеон явно има вече наследник.

Е, става дума само за няколко години, в които се е събрал цял един златен век от неспирни и нестихващи успехи. Само злобни и задръстени хора биха отрекли, че по време на управлението Му е по-хубаво от когато и да е било. 

Това Той го обясни на партийния конгрес на своята партия, а че е така, стана ясно от хилядите конграчулейшъни, които му изпратиха Царе, Папи и Патриарси от цял свят.

Дори един от велможите Му го сравни със Стефан Стамболов, а друг предсказа, че още най-малко три Негови кабинета ще ни управляват в следващите години. По-добре свиквайте с успехите Му, с реалните и видими резултати. 

А ако не ги виждате и ги отричате, значи не сте никакъв патриот,  а вероятно сте 80% идиот и не заслужавате да живеете в саниран дом.

Днес денят ни носи мъгла, лек хлад, температури от около 11 градуса и обещания за дъжд…на места дори проливен дъжд до 25 литра на квадратен метър.. 

Зимата иде- както казват във Вестерос, но докато в Седемте кралства отстраняват белите бродници с мечове от валирианска стомана и с дракони, в Мила Родино Ти Си Земен Рай им намаляват партийната субсидия до 1 лв за глас. Кои са белите бродници ли? Вероятно онези, които са останали извън Кралски чертог, туй де....извън Разнородното събрание и не могат да станат част от видимите резултати. 

Нека е хубав денят ви 

автор: Красимир Калудов