различно 12 ноем. 2017

Неделя...време за мъже, но не в чорапогащи

Article image
В неделя е време да се наслаждавате на живота. Можете да го направите по много начини…разрешени от закона и богоугодни, нали така. 

Общо взето неделята е време за мъже и понякога дори за мъже в чорапогащи. Майтап, бе "Време за мъже" и "Робин Худ-мъже в чорапогащи" са разтърсващо смешни комедии, които можете да изгледате в неделния ден или да правите друго.

Аз например, преди обяд ще играя футболен мач с майстори на възраст от 16 до 66 години. Между тях и синът ми, който е в долната граница и аз…по-близо до горната възрастова граница. Хубаво, а. Младост срещу опит. Също като младата управляваща партия срещу стогодишната партия в опозиция. 

Спомням си как се почувствах, когато видях за първи път…тогава петгодишния ми син да вкарва гол във вратата на другия отбор. В интерес на истината той шутира  веднъж и вкара, а не като премиера, който понякога бие една дузпа по два пъти, докато опъне мрежата зад вратаря или докато фотографите направят хубава снимка. Не снимах първия гол на сина ми. Запомних го завинаги.

После след неделния мач ще простирам изпраните екипи и ще мия терасата, която майсторите санировчици са осра…пардон…пооцапали. Ще тупам и китеника,на който дъщеря ми обича да се излежава като котка.

Сами виждате, че неделята ми предварително е запълнена с високо интелектуални занимания.

Но извор за моето вдъхновение е новината, че максималните температури ще достигнат 17 градуса. Синоптиците предупредиха, че е възможно да превали и понакваси, но какво от това.Почнал ли е мачът, ми е все едно дали ще вали. Измил ли съм терасата, също. А изпраният ми спортен екип няма да има нищо против да бъде понамокрен допълнително от дъжда.

Сега ви оставям и ви пожелавам традиционното 

Нека е хубав денят ви.

автор: Красимир Калудов