http://AutoDoc.BG
различно 12 окт. 2017

Четвъртък ще ни донесе високи температури, висока стабилност, ниски нива на корупция и още куп благини

Article image
Дванадесети октомври получава шанс да остане в историята с  топло и слънчево време. Ще разполагате с 21 градуса максимални температури , а към всички тези екстри можете да добавите и влажност от близо 93%. 

При това положение клиентите в ресторантите на открито ще блъскат  солниците по характерен начин в масите заради мократа сол в тях.

По този повод се сещам за едно недоумение на жена ми, която от години се чуди как тъй в Бургас солта ,която се продава по магазините, е внесена от какви ли не точки на света, но никога не произведена в местите солници. Ами, вероятно бургаската сол отива някъде надалеч, нямам представа. Някаква мистерия ще да е.

Между другото и поморийска сол не съм виждал по магазините.

Не съм сигурен дали ще ви е нужна тази информация, но ще ви споделя и още един детайл от синоптичната прогноза. Днес видимостта ще достигне  8 км., т.е ще можете прекрасно да виждате на 8 км около вас стабилността в държавата. Където и да гледате, очите ви ще срещат само стабилност.

Колкото и да гледате обаче, няма да видите никаква корупция, защото тя отдавна е изкоренена у нас. 

Нека е хубав денят ви.

P.S Снимката е илюстративна и показва радостта на неизвестен корморан, който е в състояние на еуфоричен екстаз от новината, че излишъкът в бюджета надхвърля 2 млрд лева.