http://AutoDoc.BG
култура 11 окт. 2017

Феноменалният FLEXX BALLET идва в Бургас с „Fanatica”

Article image
Световноизвестният руски бален FLEXX BALLET ще гостува в Бургас със спектакъла „Fanatica”.

Представлението ще се играе дни преди Коледа – 17 декември. 

Единствен по рода си FLEXX BALLET достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година. За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Бейджинг, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на FLEXX BALLET, където се обучават кадри от цял свят.

Балетът е съставен от 25 танцьора - балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати. Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. 

FLEXX BALLET целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави. Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на FLEXX BALLET неповторими и истинска наслада за окото и душата. Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe.

Билети за спектакъла могат да се намерят на касите на Държавна Опера – Бургас, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.