нетипично 10 окт. 2017

Джентълмените днес ще говорят за слънчевото и топло време,а останалите ще обсъждат бойната ни авиация

Article image
На десети октомври ще бъде слънчево и топло и това е нещо, което може да накара мнозина от вас да си хвърлят шапките от радост.

Но докато едни хвърлят шапки, други хвърлят оставки. Такъв е животът. Днес си мумия и мърдаш строго мустаци в парламента, утре излиташ оттам и се превръщаш в неясен спомен.

Хубавото на топлата есен е това, че човек пести от разходи за отопление и му остават повече пари за…за данъци, например. Или за покупка на нов боен самолет.

В последно време всички в страната започнаха да разбират от самолети, но незнайно защо авиация на световно ниво у нас няма…нито военна нито гражданска. Имаме някаква нашенска, ама тя или лети със закъснение или изобщо не лети. Виж, за селскостопанската авиация никой няма претенции, защото не е престижно да се обсъждат въпроси, свързани със селячеството.

А някой разбра ли защо всъщност българските патриции не пожелаха да седнат на една маса с държавния глава? Вероятно защото острите камъни не мелят заедно брашно? Ама те, хората за да използват един камък, първо го очукват и изглаждат ръбовете му. Та, на ръбестите народни водачи бих казал, че ако продължават така да се ръбят, някой ще ги изчука или ще ги метне настрани.

Иначе максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат 21 градуса. 

Да се радваме на хубавото време, а за останалото ще мисли правителството.

Нека е хубав денят ви.

P.S Естествено, написаното дотук няма нищо общо с нормална прогноза за времето и всъщност представлява някаква претенциозна дрънканица. А  снимката изобразява охлюв в движение, а не спрял български боен самолет заради липса на резервни части