нетипично 06 окт. 2017

В очертаващия се слънчев петък искам да призная, че брат ми Антон Тодоров не е мумия и извънземно

Article image
И днес ще бъде слънчево, ясно и топло, което означава, че всички ще видим в детайли как ГЕРБ и БСП, правителството и президента взаимно се омаскаряват и калят до онзи момент, когато хората достигнат тъжно до извода, че всички са маскари.

През последните дни щом кажа някъде,че брат ми се казва Антон Тодоров, тогава хората леко подскачат и после боязливо ме питат "А той мумия ли е или извънземно". 

Значи брат ми наистина се казва Антон Тодоров, ама за разлика от онзи мустакат народен трибун Антон Тодоров е голям пич и не е мумия. Също така съм сигурен, че не се е завърнал на земята с летяща чиния и е човек. Гарантирано от МЕН.

Днес максималните температури ще достигнат около 25 градуса в Бургас и в региона. Това е повод премиерът отново да цитира своя шофьор, който е от Варна и се жалва, че правителството раздавало всички благини на Бургас и нищо на Варна.

Засрамете се. При нас ще е по-топло, отколкото при варненци.

Между другото жена ми е била студентка във Варна и продължава да твърди, че там било много хубаво. Обяснявам и, че доказано в Бургас е най-хубаво, ама как да излезеш на глава със собствената си жена. А иначе тя и тогава и сега си е все така хубава. Жена ми бе, не Варна.

И всичко това има ли изобщо нещо общо с прогнозата за времето? Честно казано, няма, но пък щом мумия може да е част от Разнородното събрание, вече всичко е възможно и позволено.

автор: Красимир Калудов ТОДОРОВ

P.S снимката е илюстративна и щракната от мен преди време в Лондон, но мумията не е българска, май.