нетипично 05 окт. 2017

Слънчево е, животът е хубав и стабилност дебне отвсякъде

Article image
Ще бъде слънчево и дори около обяд топло, а птиците по небето в полет ще изпишат с телата си надпис „Не на оставката на Делян Добрия“, а в някакво студио за татуировки от ранни зори девойки си татуират лика на най-обичания Делян в галактиката. Ама, да се разберем. Този Делян не е онзи Делян, нали. .Единият е Добрия, а другият е Лошият и Злият.

 Максималните температури ще достигнат 23 градуса в Бургас и региона, а в същия този регион и в същия този Бургас от началото на годината са били насочени 38 млн лева по различни проекти…поне така казаха преди дни нашите народни представители в Разнородното събрание, в Народното де. Много пари са това и всичките в нашия край. Тъй, че не е никак зле да спрете да се оплаквате, че животът бил тежък. Давайте го по-ведро.

Сега, ако вие решите да си хвърляте шапките от радост, бих ви казал, че за днес не се очертава да има силен вятър, така че правете го.

Изобщо…животът е хубав и стабилност дебне отвсякъде

Нека е хубав денят ви.

автор: Красимир Калудов

P.S Снимката я щракнах тази сутрин, докато препусках с костенурски галоп на плажа. Тя показва как дори и медузите на бургаския бряг протестират срещу оставката на Делян Добрия. А всичко написано дотук е претенциозна глупост, маскирана като прогноза за времето.