култура 08 юни 2017

Геро се явява на "Кастинг за мъже" в Бургас

Article image
Иска ли ви се порция свеж хумор? Зажаднели ли сте за глътка смях? Мечтаете ли да избягате от ежедневния стрес и битовите проблеми?

Ако отговаряте на всички тези въпроси с "Да!", имаме добра новина за вас. Комедията на унгареца Жолт Пожгай – „Кастинг за мъже”, идва за пореден път в Бургас.

Постановката ще се играе на 22 юни, от 19:00 ч. в залата на ДНА. Представлението гостува в черноморския град по покана на „Арт Ателие” и Маруся Русева.

Пред публиката ще излязат двама от най-обичаните български актьори – Мария Сапунджиева и Герасим Георгиев – Геро. Но не се заблуждавайте – сцената ще бъде изпълнена от много повече персонажи. Седем истории... Седем мъже... Седем първи срещи... Седем смъртни случая... Седем експлозии от смях и абсурд... И една отчаяна жена - Лизелота. 

Критиците определят постановката като истинско предизвикателство за ума и душата! С остра ирония, но и с доза тъга историята разказва за това как самотата се превръща в постоянно състояние на търсещия истинската любов.

”Лизелота и месец май” (другото име на постановката) е сред най-играните пиеси на унгарския комедиограф. Представлението е своеобразно ръководство за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. Уверете се сами!

Билети и допълнителна информация на тел.: 0894/898-098-Маруся Русева-организатор