различно 01 юни 2017

Ден с елементи на слънце, дъжд, тенис шампиони, първа брачна нощ и разбира се...стабилност

Article image
Денят ще започне със слънце и жеги.

Максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат до 26-27 градуса.  

Всичко това ще рече, че за онези представители на гражданството и селячеството, които изпитват непоносимост към къпането, ще прекарат трудни и потни часове, през които разни префърцунени сноби ще им се подиграват, че ухаят на пот и ще пишат гневни коментари  из социалните мрежи от типа на „Абе, къпете се, бе“

Но имам добра новина за всички. Денят може да започва със слънце и горещини, ама ще свърши с дъждове и гръмотевици и вода в ухото или недай си боже с вода в коляното на някои люде със слабост към напитките. Иначе казано природата ще възстанови равновесието и ще изкъпе миризливците стабилно.

Видяхте ли. Не е важно как почваш, а как свършваш.

То е като при тениса. Може да не приличаш изобщо на тенисист, може да играеш не особено привлекателно, може да се движиш като танк по корта, ама срещу подходящи съперници можеш да спечелиш супер турнир и всички вестници, телевизии и сайтове да възвестят възторжено „Той победи“ и лично министър да те награди.

Разбира се, вие не трябва да лежите на това ухо с почването и свършването.

Например към края на моята първа брачна нощ жена ми направи мексиканска вълна, дари ме с мощни ръкопляскания и аплодисменти, защото не можеше да повярва, че може да има такъв мъж ,който цяла вечер да издържи, неуморно, нежно, но и продължително и силно да …разопакова подаръците от сватбата. Аз тогава както почнах, тъй и свърших с кашоните. Триумфално.

И на вас това пожелавам. 

Нека бъде хубав и триумфален денят ви.

автор: Красимир Калудов