различно 22 май 2017

Може да нямаме реформи и промени, ама имаме променлива облачност

Article image
Понеделник ще ни донесе променлива стабилност, пардон... променлива облачност. Всъщност това ще са единствените промени в иначе стабилната ни държава. Малко, но от сърце.

Разбира се, ще има и часове от деня със слънце, но не е зле да предвидите и варианти как да преминете между капките...дъжд, защото според синоптиците днес ще вали тук там. Не мога да ви кажа точно кога ще вали тук и кога ще вали там, но ви предлагам да вземете и един чадър с вас.

Съгласете се, че е удоволствието да имате чадър и да стоите под него безплатно е наистина огромно, като знаете, че след двайсетина дни разни изртрещялници ще плащат по десетина петнайсет лева за услугата „лежане под чадър на плажа“.

Както и да е.

Максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат 21 градуса, което е белег за един топъл ден. Като прибавите и сериозната влажност, направо можете да се съгласите, че благодарение на неспирните и несекващи грижи на правителството българското Черноморие е станало като американския щат Флорида.

Ахааа, значи затова тази сутрин видях два рошави крокодила с маникюри да се разкарват край северния  бургаски плаж и да си правят селфита.

Нека е хубав денят ви.

Автор: Красимир Калудов