ориентири 30 апр. 2021 2021-04-30 2021-04-30 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaVIwIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1b572c85d158550f1a3523ebfebcb364dc6441ac/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/sunny%20beach%20panorama.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Създателите на сериала "Съни бийч" правят рекламен клип за Слънчев бряг

Най-големият курортен комплекс у нас – Слънчев бряг, ще се рекламира в чужбина с атрактивен видеоклип.

Идеята за изработването и разпространението му е на „Съюз на собствениците“ – Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД. Самият клип е реализиран от продуцентска компания „Междинна станция“.

 „Партньорството ни с „Междинна станция“ бе най-логичният избор. Именно те са продуценти на един от най-успешните сериали в последните години у нас, сниман в комплекса, а и отлично познават спецификите на Слънчев бряг“, обяснява Пламен Копчев, председател на съюз на собствениците на хотели.

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Включени са плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водните атракции и забавленията, нощният живот. Освен това е отделено място за забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса.

„Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“.

„Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт, знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг.

Коментари

ориентири ...


различно ...


време за прогноза ...