ориентири 28 апр. 2021 2021-04-28 2021-04-28 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZ3QwIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--16e93245d40a555208dd82dc7c5f5abf91b93a76/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/nyakolko-polezni-prilojeniya-koito-si-struva-da-izteglite-na-telefona-si.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Няколко полезни приложения, които да свалите на телефона си

Вече така или иначе сте силно обвързани със своя смартфон, тогава защо не започнете да се възползвате максимално от него? Може би си мислите, че знаете всичко, което трябва да знаете за мобилното си устройство, както и че то знае всичко, което трябва да знае за Вас. Това обаче не е така, защото все още има много начини, по които телефонът ви може да ви изненада.

Ето няколко невероятни приложения, които може би сте пренебрегвали до момента. И от които определено се нуждаете.

Foodpanda

Вкусното и здравословно похапване е любимо на всички ни, но не винаги е постижимо в този толкова забързан и динамичен 21 век. Все по-рядко съвременните хора успяват да си готвят у дома, но пък за това има приложения като Foodpanda, които доставят любимата храна до вратата Ви броени минути след поръчка. А най-хубавото е, че ако все пак имате малко време да си сготвите нещо, хранителни продукти за целта можете да си поръчате отново от Foodpanda.

Всичко това ти звучи повече от страхотно, нали? Свали оттук едно от най-полезните приложения, което може да имаш на телефона си, когато си гладен.

Clips

Clips на технологичния гигант Apple ви позволява да правите видеозаписи с шантави филтри. Добавете заглавия, субтитри или каквото още Ви хрумне. Това е Snapchat за възрастни и не е никак зле.

Proshot

Искате ли да подобрите своите фотографски възможности? Независимо от нивото на уменията Ви, това приложение може да Ви помогне да отключите разширени функции на Вашето устройство, за да правите снимки с по-високо качество и с по-добър фокус и светлина.

Профилите Ви в социалните мрежи ще харесат това.

Goodlook

Никога не знаете какво да облечете? Използвайте тази апликация за мобилни телефони, чрез която винаги ще бъдете в крак с тенденциите. С Goodlook ще получавате и много полезни съвети за мода и красота.

App Detox

Всички ние имаме едно или няколко приложения, които сякаш „изяждат“ цялото ни време. Потребители на Android, имате късмет. App Detox Ви предлага да се дистанцирате от Вашия смартфон, като блокирате достъпа до определени приложения за избран от Вас период от време. Много е полезно, когато трябва да учите или работите и не можете да проверявате Twitter на всеки пет минути.

Just Press Record

Опитайте това приложение за запис с едно докосване, което работи с продукти на Apple и дори може да се похвали с вградена транскрипция за водене на бележки на множество езици. Можете дори да търсите в записите си и конкретни термини.

Patronus

Приложение за лична сигурност, кръстено на заклинание от „Хари Потър“? Да, точно така. Опитайте го и няма как да не усетите колко полезно може да бъде то за Вас.

Signal

Преминете към напълно криптирана комуникация в този така рисков свят. Можете дори да изпращате медии със същите защити.

Този инструмент е много лесен за използване и е с отворен код.

Duolingo

Въпреки че развитието на социалните мрежи и дистанционното взаимодействие може да са разрушили много от бариерите пред международната комуникация, способността да се говорят множество езици все още има значителна стойност.

За лицата, които трябва да се преместят на нова работа в чужбина или планират да пътуват до различни далечни места, многоезичните умения могат да бъдат истинско злато.

Езиковото приложение Duolingo е един от най-иновативните образователни инструменти на пазара на Android.

Pocket App

Докато сърфирате в интернет, най-вероятно ще срещнете множество мултимедийно съдържание. Препълнената и претоварена природа на World Wide Web улеснява пренебрегването на потенциално жизненоважно съдържание, така че Pocket App за телефони с Android изпълнява изключително важна и често подценявана функция.

Накратко, апликацията дава възможност да запазвате интересно съдържание за офлайн четене, което означава, че можете да преглеждате Вашите видеоклипове, уроци и статии по всяко време, независимо дали имате активна интернет връзка или не.

Any.do

Приложението Any.do ще Ви помогне да бъдете по-продуктивни, тъй като цели създаването на леснодостъпен списък със задачи в реално време на Вашето устройство с Android.

То също така издава звуково напомняне всеки път, когато дадена задача се забавя. Това означава, че вече нямате оправдание за забавени задания или забравяне на важни срещи.

 

Коментари

ориентири ...


различно ...


време за прогноза ...