региони 05 юли 2016

Тони Димитрова разказва за своето любимо място в Бургас

Article image
Проектът на фотографа Ангелин Русев - "Моето любимо място в Бургас" привлече вниманието и на една от най-обичаните бургазлийки - Тони Димитрова.

С широка усмивка и много настроение певицата позира пред обектива на Ангелин Русев и разказа с много жар и емоция защо Драматичен театър "Адриана Будевска е нейното любимо място. 

Тя сподели, че обича всеки кът от града и първоначално й е било трудно да избере един измежду всички. Какви кадри с нейно участие са заснети пред „Адриана Будевска“, ще се види скоро, обещава фотографът и инициатор на проекта Ангелин Русев.

Събирането на предложения с любимите места на бургазлии продължава - можете да се включите и вие!

Писмата си на тема "Моето любимо място в Бургас" изпращайте на divus@abv.bg и във фейсбук наAngelin Rusev photography. Добре е да ги подкрепите със снимка,но не е задължително. Накрая ще бъдат избрани дванадесет вдъхновяващи истории, а авторите им ще получат безплатна фотосесия с постобработка на тяхното любимо място. Най-добрата снимка от всяка сесия ще бъде показана в градска изложба под името #МоетоЛюбимоМястоВБургас.

Могат да участват самостоятелни истории, както и такива на семейства, двойки или група приятели, като всяка от тях ще бъде заснета отделно. Идеята на фотографа е да покаже не само красотата на града, но и че зад всеки ъгъл се крие поне една история, която заслужава да бъде разказана. Не забравяйте да посочите и контакт за обратна връзка. Този проект се реализира с любезната подкрепа на Община Бургас и Областен информационен център - Бургас.