Евроизбори 2019 18 май 2019 2019-05-18 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbUE0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0caa40f5722cded5317f3563a72d245ab946fc1d/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_34661.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Посланията на ДПС към хората от Бургаска област

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, членове на ръководството, кандидати за евродепутати, гости от чужбина уважиха празника на община Руен по случай четиридесет години от основаването и.

Честването съвпадна и с предизборната кампания. Представяме ви някои от посланията на знакови фигури от ДПС

Исмаил Осман – кмет на Община Руен

Огромно благодаря на председателя на ДПС г-н Карадайъ. Огромни благодарности към парламентарната група на ДПС, макар и малобройна, но много експедитивна.

Радваме се на новия площад в Руен, този площад беше финансиран с постановление на Министерски съвет,  но с помощта на ДПС, благодарение на помощта на нашата парламентарна група.

Когато сме заедно, намираме начин за финансиране. Огромни благодарности.

На 26 май предстоят избори. Не знам как ще гласувате вие, но аз ще гласувам…ето, там виждам на плаката над г-н Карадайъ един номер. Харесах този номер и ще гласувам за тях. Вие преценете. Благодаря ви и всичко хубаво.

Ахмед Сюлейман - областен лидер на ДПС

Виждаме новия площад в Руен, новите улици, навсякъде по големите села се изграждат площадки, паркове, както ги избори кметът. Това става всичко със съдействието на ДПС.

Скъпи приятели, към края сме на една предизборна кампания за депутати в европейския парламент. Аз апелирам да гласуваме с бюлетина N:20, да подкрепим нашите млади кандидати, за да могат тези проекти, които виждаме, да се увеличат.

Защо трябва да гласуваме за Движение за права и свободи. Всички виждаме, че това е партията, която се бори през тези 30 години години за мир и просперитет. А сегашното управление изгражда само огради и събаря къщи на малцинствата в градове и села, да сте чули за откриване на нова фабрика или завод някъде наоколо в последните четири пет години? Нашата листа е изцяло от млади хора ,специалисти, които са се доказали в своите области. Така че, нека гласуваме с бюлетина номер 20  за по-добро бъдеще на Руен, Бургас  и цяла България.

Йордан Цонев – зам. председател на парламентарната група на ДПС

Скъпи братя и сестри от Руен, от съседните села, от областта. Честит празник!!!

Честита четиридесетгодишнина на община Руен. Освен този празник обаче има още една годишнина. Тя е 30 години от събитията през месец май 1989 год, от майските събития, които промениха България.

Ние трябва да отдадем дължимото, не само на героите, които загинаха за правата и свободите на българските мюсюлмани, за правата и свободите на всички български граждани, но трябва да отдадем дължимото и на всички вас, които с мирния си протест срещу тоталитарната власт я свалихте и доведохте демокрацията в България.

Трябва да отдадем дължимото на това, че вие променихте нашата стана и аз като християнин, като етнически българин ви казвам, че цяла България ви дължи благодарност след тези събития. За вашата смелост, за това, че променихте историческия път на България, поклон пред вас.

Ние трябва да помним тези събития, целият български народ трябва да ги помни. Защото битката за права и свободи се води всеки ден.

Има ли някаква разлика между онези времена и днес? Тогава стреляха с куршуми срещу вас, днес стрелят с думи. Има ли разлика? Има и аз ще ви кажа каква.

Раната от куршум зараства и я забравяш, раната от обидна дума не зараства. Цял живот я помниш. Ето това направиха националистите в България днес. Това направи ГЕРБ, вкарвайки националистите във властта в България.

Какво ще направим ние от ДПС, заедно българските мюсюлмани и християните, българи, които сме истински патриоти. Отново ще променим България. За втори път ще я променим. Ще свалим тези хора от власт, ще ги изгоним и никога няма повече да им позволим да използват езика на омразата и да разделят всички в България. Ето това ще направим.

България има нужда от тази промяна. България има нужда от силно и единно ДПС, защото ДПС е носител на промяната. Европа също има нужда от ДПС, защото в Европа национализмът също е в поход и ние трябва да разкажем и на европейците, че това не е пътят на Европа. Пътят на Европа е пътят на България. Заедно всички етноси, всички религии да крепим нашия общ дом.

И дължим за това поклон и благодарност на нашия основател. На човека, благодарение на който вашата мъка се превърна в любов, вашата обида се превърна в съзидание. Д-р Ахмед Доган, който освен голям борец за права и свободи стана и един от големите строители на съвременна България. Благодарим ти д-р Доган.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Евроизбори 2019 ...


dev.says |> hello(:world) ...


Арт шега ...