ориентири 07 фев. 2018

Датска фирма набира куриери от България

Article image
Датската компания DAO365, предоставяща услуги в сферата на доставки на вестници, списания, колети и пратки по домовете на клиентите, търси работници от България. 

Работодателят проявява интерес и към наемане на студенти и хора без опит. Основното изискване е кандидатите да имат шофьорска книжка и да владеят на задоволително ниво английски език. Има възможност както за разнасяне на вестниците и пратките с автомобил – собственост на работника, така и със скутери, които се предоставят от компанията. 

Заетостта е 6 дни в седмицата, като спецификата на работата е, че се работи много рано сутрин – между 2 и 6 часа. За сметка на това денят остава свободен и позволява намиране на втора работа. 

Заплащането е на час. Стартира се с минимална ставка, съгласно сключеното споразумение със синдиката на работниците - 126.37 DKK (33,17 лв.). Възнаграждението се получава  в края на месеца, като се отчита период от 25-то число на предходния месец до 25-то число на текущия месец.

На 20 февруари от 13:00 ч. в Кариерен Център Бургас, намиращ се на ул. „Патриарх Евтимий” № 34, ще се проведе среща с работодателя, на която заинтересованите лица ще могат лично да получат допълнителна информация на английски и български език.