http://AutoDoc.BG
ориентири 04 окт. 2017

Калта по улиците изчезна заради калната война между президента и мнозинството

Article image
И вие ли виждате, че калта е изчезнала от улиците? Може би мислите, че причината е в затоплянето на времето? Не, уважаеми мои сънародници.

Вече трети ден живеем в състояние на война между президента и мнозинството и понеже в тази война основното оръжие е калта, затова улиците са малко по-чисти.

Предполага се, че до събота вече всички ще са се омазали до уши и неслучайно за края на седмицата синоптиците пак прогнозират студ и дъждове.

Както и да е. Да оставим атовете да се ритат като пощръклели магарета, а ние да се вгледаме и вслушаме в онова, което чуруликат синоптичките с шармантни тоалети.

Днес максималните температури ще достигнат 20 градуса, но в Разнородното събрание ще бъде направо горещо, защото майките и татките на народа се канят да се бият цял ден.

Ще бъде и слънчево, не се очакват дъждове или ветрове, изобщо очертава се един страхотен ден, както пееха група български певци и артисти в рамките на един европроект.

Нека е хубав денят ви. 

Автор: Красимир Калудов

P.S И ти наричаш тази глупост прогноза за времето? ме попита гневен читател. Не, бе. Не е синоптична прогноза, а просто някакво утринно кукуригане. А иначе снимката е илюстративна и не е от днес