http://AutoDoc.BG
ориентири 02 окт. 2017

Как се посреща утрото зад завесата ...

Article image
И във филмите и в романите главният герой отваря прозорците,, поглежда навън, вижда подробности от пейзажа и започва своя ден, вдъхновен от гледката.
В реалния живот обаче, аз отварям прозореца и …
 
Мога да стана рекламно лице на фирма производител на завеси. Ще кажете, откъде накъде имаш такова голямо самочувствие ти, бе? Откъде накъде фирма за производство на завеси ще обвърже бъдещето на своя пазарен дял с такъв идиотин като тебе? 
 
Ами, тъй да се каже, живея втори месец зад перде...туй де...зад огромна завеса, която фирмата за саниране е пуснала пред блока ни. Деня и нощя съм зад завесата и живея зад кулисите на националната програма за саниране. И кандидатствам за лице, а не за задник, все пак. 
 
А какво има от другата страна на завесата, нямам представа и не виждам. надявам се, че стабилността в държавата е все тъй непоклатима и никакви хасковски драми с братовчеди не могат да я разклатят. 
 
Затуй и тази сутрин вместо да разтворя прозореца, включвам телевизора и чакам синоптичките да ми обяснят какъв ден ме очаква.
 
И тъй…разбрах, че вторият ден на октомври ще донесе на хорат от Бургас и региона 18 градуса максимални температури, слънце облаци и слаб вятър. Май, май дъжд няма да вали или поне няма да е в такива количества, че да му обръщаме внимание.
 
Затова си свиркайте и си пейте като оная мома от рекламата, която търси из аптеките лекарството Интимохелп..туй звучи като фараон.
 
Животът става все по-хубав според официалната правителствена пропаганда и ако вие не сте съгласен с това, ами значи сте лош, лош, лош вагабонтин. Лош сте, защото преди време, когато премиерът намери някаква абсолютно непозната женица на едно кръстовище и я направи министър на здравето, вие скърцахте със зъби, а сега когато един млад човек е назначил своите роднини, пак сте недоволни  Угода няма, ей.
 
Нека е хубав денят ви.
 
Автор: Красимир Калудов
 
P.S Надявам се, че имате някакво разумно обяснение защо изобщо сте прочели всичко това дотук. Авторът не носи отговорност за изгубеното ви време