http://AutoDoc.BG
ориентири 30 сеп. 2017

"Полу" и "почти" са думи, които нямат мястото в прогнозата за времето...в политиката също

Article image
Не стига, че ще бъде облачно, ами ще вали и дъжд. Туй ще рече, че денят ще се оцвети в сребристо сиво. 

Но какво лошо има в сивия цвят или в среброто. Ето, например футболният отбор на Левски София е рекордьор по притежание на сребърни медали, ама има немалко почитатели.

Максималните температури в Бургас и в региона ще се кротнат някъде около 15 градуса.Вятърът ще е северен и както казват за него синотичките със силен грим , ще бъде полусилен. 

Полусилен??? Половинчатите работи не са нещо чак кой знае колко хубаво. 

Ето, например излишъкът в бюджета вече минава 2 млрд лв, ама като се сетим, че с КТБ потънаха някъде 4 млрд лв и в устатата ни става едно такова полусухо.

Пък и европейските лидери казаха тия дни на нашия лидер, че са готови да ни приемат в чакалнята на Еврозоната и на Шенген. Демек хем ще сме в еврозоната хем ще сме в предверието и и ще чакаме да ни отворят вратите на Шенген.

Тъй че полу и почти не са нещо, с което можеш да се похвалиш.

Щото един патриций ми каза преди време, че новата логистична база на „Лидъл“ ПОЧТИ щяла да бъде построена в Бургас, ама всъщност я построиха насред нивата до едно ямболско село.

По този повод една ямболска патриотка ме напопържа хубаво хубаво в социалните мрежи и ме попита какво имам против чуждите инвестиции в нейния край, та се наложи да и обясня, че нямам нищо против, дори много се радвам за нея и съгражданите и, но ме натъжава тава, че един инвеститор е предпочел да вложи парите си на голо поле вместо в Бургас. 

Затуй, нека изцяло бъде хубав денят ви без никакви ПОЧТИ.

Автор: Красимир Калудов