http://AutoDoc.BG
ориентири 29 сеп. 2017

Петъкът ни носи в изобилие дъжд, кал, студ и отлични макроикономически показатели

Article image
Хубаво е да се настроите за локви и кал, защото днес в Бургас и в региона ще вали дъжд. 

За мен е пълна мистерия как след всичките тези инфраструктурни проекти през годините родната кал остава непобедима и продължава да жвака триумфално в дъждовни дни.

Но това са неща, които не трябва да пречат на вярата ви в светлото бъдеще. Ей, го на…от 1 октомври минималната пенсия става 200 лв и това няма как да не доведе до подобрение на макроикономиката. То и без това от много време се знае, че всеки български пенсионер е хем макроикономист хем експерт по оцеляване в извънредни ситуации.

Максималните температури по Южното Черноморие ще достигнат стойности от 18 градуса. Брей, допреди десетина дни имаше още хора ,които плащаха по десет лева за чадър и по десет лева за шезлонг на плажа, а днес…дъжд и студен вятър от север. То, аслъ от север кога ли е идвало нещо хубаво в България. Не че от юг е различно. Нали затуй покойният Станислав Стратиев казваше, че ние българите не случихме нито на поробител нито на освободител. Все сме от калната страна, а другите си ходят на чистичко. 

Какъв е тоя малшанс. Така и не успях да си сложа новия ленен костюм и нямам никакъв шанс да придобия елегантния вид на Ред Бътлър от „Отнесени от вихъра“ и моята зеленоока Скарлет О Хара ще ме гледа строго заради калните ми обувки.

И тъй, очаква ви кален петък и на вас ви остава само да разцъфнете като кокиче сред него…или като магнолия, поливана и обгрижвана от романтичен премиер, накичен с анцуг на лондонски футболен клуб.

И последно…нищо от написаното няма нищо общо с прогнозата за времето и нямам представа защо сте го прочели докрай.

Автор: Красимир Калудов

снимката е илюстративна, защото нали не очаквате, че в този студ съм скиторил край брега на морето