http://AutoDoc.BG
ориентири 12 авг. 2017

Камелия от Бургас се нуждае от нашата помощ

Article image
Камелия Ставрева  е на 38 години от Бургас и се нуждае от спешна операция на коленните стави, за да запази способността си да ходи нормално.

За целта младата жена и нейните близки са инициирали благотворителна кампания, с която да наберат необходимата сума. 

Вече са проведени консултации с германски лекари от клиника „Атос” в Хайделберг. Медиците са обяснили, че интервенцията само за единия крак ще струва 15 000 евро. Операцията е назначена за 21 септември, а семейството няма възможност да поеме всички разходи.

Към момента в дарителстака сметка на Камелия има 20 000 лева от необходимите 30 000 лева   за първата операцията. Средствата трябва да се преведат към болничното заведение в началото на септември.  

В края на 2014 г. на Камелия е направена операция на лявото коляно по повод двукратна луксация на капачето. След интервенцията обаче, въпреки интензивната рехабилитация, жената не успява да раздвижи крака си. Тя започва да губи баланс между двата крака, не може да пази равновесие, усеща пукане и скърцане.

Половин година по-късно състоянието й се влошава драстично. Започва да чувства слабост и в другото коляно, усукване в кръста и разлика в ротацията на тазобедрените стави. От направената електромиография на долни крайници и ядрено магнитния резонанс на гръбначния стълб се вижда, че има неврологични увреждания и дискова херния.

Българските невролози и неврохирурзи не стигат до единно мнение и комплексен план за лечение, затова единствената надежда на Камелия е да замине за лечение в Германия. Клиниката там обаче не работи с формуляр S2 и по тази причина НЗОК не може да заплати лечението.

Всеки, който иска да помогне на Камелия, може да го направи чрез:* Превод по Дарителската сметка в лева – Райфайзенбанк
IBAN: BG08 RZBB 9155 1007 5832 57
 BIC: RZBBBGSF титуляр: Камелия Атанасова Ставрева.
 

 Както и чрез изпращане на SMS с текст на латиница DMS KAMELIA на номер 17777. Цената на 1 sms e 1 лв. за абонати на Telenor, Mtel и Vivacom-За повече информация dmsbg.com
 
Превод чрез Paypal – help.kamelia@gmail.com

За повече информация може да посетите фейсбук странецата  на Камелия:
 https://www.facebook.com/HelpKamelia/?ref=aymt_homepage_panel