здраве 30 май 2017

Безплатни прегледи за най-малките пациенти в Бургас при д-р Евгени Бенчев

Article image
По повод деня на детето д-р Евгени Бенчев – хирург в УМБАЛ Бургас, ще преглежда безплатно през целия месец юни.

 Детския хирург ще консултира всички родители на малки деца, без за това да е необходимо направление от личен лекар. За целта е достатъчно само предварително записване.

Сферата, в която родителите биха могли да се консултират, са слабинните хернии, пъпните хернии, които често се появяват при новородени и малки деца. Д-р Бенчев има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години, както и в овладяването на специфични състояния при момчетата – хидроцеле и крипторхизъм.

Безплатните прегледи ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“. Телефоните за записване на часове са: 0879 545082 и 056 816454 (записване от 11.00 до 13.00 ч.)

Д-р Евгени Бенчев идва в Бургас от Великобритания, където е работил в последните 7 години. Член е на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден. Той е вторият такъв специалист в Бургас, като работи едновременно в УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“.