време за прогноза 27 март 2022 2022-03-27 2022-03-27 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcFY3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--72ef92c7d44ed36f88bab8b10d402590d8c7eeba/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20170905_065740.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Трудният избор да избереш една от ...всичките

Риалити шоуто беше неумолимо. Трябваше да им се усмихва.

Изправи се пред тях и им хвърли смутен поглед.

Те се бяха наредили пред очите му. Бяха натруфени, гримирани, с видими подобрения. Някои от тях бяха положили огромни усилия да му покажат едно и да скрият друго.

На първ поглед сред тях имаше кротки и спокойни, имаше яростни и гневни. Привлекателни и не чак толкова много привлекателни.

Всички без изключение обаче му обещаваха само хубави неща. Всяка една му казваше и покзавше „Избери мен“

Преди малко една го беше дръпнала, за да му каже на ухо „Посветила съм ти една програма“ ...Когато му я прочете, той се почувства неудобно и малко се поуплаши какво би станало с него, ако тази програма се изпълни.

Друга пък го завлече в храстите и го предупреди, че ако изберял еди коя си, тази еди коя си щяла да му смъкне гащите...и жив да го одере.

Трета му извика в ухото "И аз съм проста и ти си прост, затуй ще се разбираме, а всички други за нищо не стават. Некадърни са" Четвърта му обеща увеличение на пенсията, а когато той плахо спомена, че е далеч от пенсионната възраст, тя му отвърна пъргаво, че може да се помисли за увеличение на минималната заплата. Една от кандидатките за вниманието му му обеща електронно управление в кухнята и...в спалнята. След нея друга претендентка му каза, че държи всичко да се случва на...едно гише.

Стресна се.

Общото между всички тях беше това, че всяка говореше отвратителни неща за останалите. И препоръчваше себе си като единствено възможен и правилен избор. Онази, самоопределила се като проста, добави, че също така е най-подготвена.

Ставаше все по-трудно. ИЗБИРАТЕЛЯТ трябваше само да каже на някоя от всичките партии

„Ще вземеш ли тази бюлетина от мен“ и да избере една от всичките.

Шоуто „Избирателят“ продължаваше, а главният герой в него незнайно защо се чувстваше някак прецакан.

Докато мислеше върху трудния си избор, партиите използваха паузата и се сбиха.
Крясъците им "Мой е, мой е" изпълниха всичко.

Беше отвратителна гледка.

А по сценарий ИЗБИРАТЕЛЯТ трябваше да се усмихва, да излъчва щастие и радост от живота...Да му се не види...

Ха, че то, станало време за прогноза. Днес ще е топло и приятгно за сезона. Класически пролетен ден. Птички ще пеят, слънце ще грее, а максималните температури ще достигнат до 17 градуса в Бургас и в региона.

Нека е хубав денят ви

автор: Красимир Калудов

 

снимката е архивна

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...