време за прогноза 13 окт. 2021 2021-10-13 2021-10-13 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbVo1IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--199b3eb874f65af0a59660d44676c8a660e15445/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20190220_112933.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Българският футбол пое свръхдоза стабилност... след утрешния ден

Българският футбол получи нова, още по-голяма свръхдоза стабилност. Направо се разтресе.

Това се случи, след като делегатите на извънредния футболен конгрес на БФС избраха за президент  "Ах, този фантастичен, ах, този невероятен Боби Михайлов". Пак. Отново. Танцуващият с мандати.

След 16 години начело на родната футболна централа още четири години г-н Михайлов и част от "Четвъртите в света" ще управляват футбола по новому, както победителят в изборите обеща. А някакви филолози несретници говорят за някакви стари к...в нов бардак. Те пък какво разбират от футбол клетите филолози. Да млъкват, че да не се излагат.

Само че усещането е такова, сякаш в горчивата чаша на българските запалянковци някои щедро наля още едно от същото. Моля, моля...за чаши и алкохол няма да говорим. Те какво общо имат с футбола. Още малко и за танци ще се разприказвате.

Новият, стар президент си постави оценка шест за стореното до момента и сега сигурно само ще се опита да задържи това високо управленско ниво. Е рЕволюцията на Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров не се случи. Отложи се за някога, но не сега. И идеите на Христо Порточанов останаха нечути.

Но иначе пак ще слушаме нестройния хор на клубовете в страната, които ще пеят "Кой ще ни даде, парииии". А нали разбрахте. Когато националният отбор по футбол губи, БФС няма нищо общо с това, защото на футболистите са били осигурени подготвителен лагер, хотел, закуска, анцузи, екипи и обувки. Но когато победи, тогава победата е актив на централата.

Но знаете ли. Победата на "Ах, този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов" доказва, че Христо Ботев е бил абсолютно прав, когато е написал онова свое гневно "А вий сте, вий сте идиоти"

За нас го е писал. Идиотите сме ние.

Да пожелаем успех на новото ръководство на БФС.

P.S А някога толкова много харесвах Йордан Лечков като футболист. Беше извънземно добър на терена. И правеше съперниците си да изглеждат глупави и нещастни. 

Ха, че то време за прогноза станало, бре!!! Днес ще е облачно, студено и ще вали дъжд. Кофти ден, отвсякъде. Както скромно би казал г-н Бойко Борисов "Миналата година по това време при управлението на "лошия" Борисов грееше слънце" И токът беше по-евтин и природният газ беше по-евтин. А сега какво...дъжд, кал, студ и локви в дупките по пътищата. А, не...за пътища няма да говорим. Темата е деликатна.

Нека е хубав денят ви.

автор: Красимир Калудов

 

 

 

 

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...