време за прогноза 09 дек. 2020 2020-12-09 2021-01-01 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb0J1IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7be47b5e02a208f5d7c45d4158182aa8a30989fb/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20201129_082147.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Защо чипът за промяна на ДНК на българите не проработи

Служителят на Световното правителство в сянка изкрещя страховито. После захвърли в стената джойстика на супермодерното устройство за дистанционно чипиране на човеци и тъпо изгледа как техниката се разбива на хиляди късчета.

Беше се провалил. Тотално, абсолютно и безвъзвратно.

835 пъти отчаяно пробва да имплантира чрез различни ваксини супервисокотехнологичния чип за промяна на ДНК в мозъка на средния българин, но уви…

…Чипът не се захвана за нищо.

Служителят на Световното правителство в сянка разбра, че битката е изгубена. В цял свят колегите му чипираха безпроблемно, а той се провали ужасяващо. Беше въпрос на много малко време да го разжалват заради неизпълнената задача и да го пратят за наказание да живее в изоставено българско село в компанията на 30 ветрогенератора и триста декара соларни панели. В Световното правителство в сянка не си поплюваха и бяха безцеремонни към съгрешилите.

На монитора пак се изписа "Връзка не е установена", т.е чипът не само нямаше да промени българското ДНК, ами и му изпушиха батериите.

В отчаянието си служителят грабна тубата с втечнен кемтрейлс. Отровата му я беше доставил негов приятел, пилот на самолет, който пръскаше тонове над българите, но без никакъв успех. Нямаше смисъл да се мъчи повече. Изпи два литра на екс.

Секунди преди да склопи очи проумя с потрес, че в главата на средния българин всъщност нямаше никакъв мозък и затова супериновативният чип за промяна на ДНК не сработи.

Да, нямаше мозък, но пък за сметка на това в същата тази глава имаше минимум хиляда конспиративни теории, които се блъскаха като бръмбари в празно пространство.

Това беше краят. 

Чипът и служителят угаснаха едновременно с припукване.

Някъде далеч членовете на Световното правителство в сянка заскубаха коси и завиха безсилно като вълци.

Средният българин, без дори да подозира с какво се е разминал, си наля чаша с ракия и продължи да гледа запленено в телевизионния екран, откъдето някакъв друг българин му обясняваше нещо за някакви магистрали.

Еее, бива ли така. Докато ви разказвам такива небивалици, станало време за прогноза.

Днес ще е облачно, ветровито и студено. Максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат до 11 градуса...Хм, при същите температури през октомври ходим със сака, а сега през декември с палта...Чудна работа...

Нека е хубав денят ви.

автор: Красимир Калудов

Ако този текст е успял да предизвика усмивка у вас или да ви накара да се замислите, подкрепете ни в усилията ни да създаваме и други такива текстове. Може и с молитва:)

Подкрепете ни със сума от:
Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...