време за прогноза 10 сеп. 2020 2020-09-10 2020-09-10 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaFpyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3bb58b62e0a7187cede6ce2e6fa7c4538d92c4b6/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20170810_215543.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Защо бих вечерял в компанията на Серена Уйлямс

Мислех си, че ако Серина Уйлямс беше българка и беше спечелила толкова много титли под българското знаме, тогава щяхме да я величаем, да я благославяме и да я обичаме без никакво значение на външния и вид. Вероятно щяхме да сме готови да набием всеки един, който би си позволил да я критикува, осмива или подиграва.Само че тя е "маниятая" американка.

Лично на мен Серина не ми харесва. Излиза извън представите ми за женственост и красота, каквито лично аз харесвам в една жена.
Тенисът и, не че аз разбирам нещо от този спорт, е рационален, смазващ със своята убийствена мощ, т.е и в него има повече сила, отколкото красота.
Но това мое предубеждение изобщо не променя факта, че Серина е вдъхновяващ пример за подражание като спортист. И голям шампион. Който се е занимавал поне малко със спорт, би я оценил и уважавал.

Извън всичко това Цвети Пиронкова е не само страхотна тенисистка, но и много красива жена. И ни подари за една седмица правото да мечтаем. Беше хубава седмица. Тя също е вдъхновяващ пример. Трябва много да и благодарим за надеждата, която ни даде.

Както винаги ме впечатли това, че след мача Серина Уйлямс каза толкова хубави думи за нашето момиче. Думи, изпълнени с уважение и признание за таланта на българката. Да, може да е тенис етикет, може да е лицемерие или куртоазия, но заради това отношение един към друг тенисът е аристократичен спорт.

Неслучайно Джокович призова феновете си да подкрепят съдийката, която той без да иска удари с топка и беше дисквалифициран заради този инцидент. Иначе казано той призна вината си и пое отговорност.
Вдъхновяващи примери, нали.

Де, да беше така и във футбола, да му се не види. Ето, например миналата седмица в нашето квартално дерби нашият вратар Мишинов сгреши, подаде на противников нападател, вкараха му гол и обвини всички нас за случилото се и ни обясни, че до един сме некадърници. Същото каза и на съперниците.
Не много вдъхновяващ пример, май:)

P.S Не знам защо и на какво основание съм толкова сигурен, но си мисля, че жена ми би ме пуснала безпроблемно на вечеря със Серина Уйлямс. Но аз май се колебая. Какво ще си говоря с нея? Че тя като ме види такъв умърлушен интелектуалец с крехки раменца, който изяжда четвърта торта и изпива осем сока, няма ли да се разочарова от компанията ми?

Ха, че то аз се улисах и за времето нищо не казах. Ами, топло и горещо ще е до края на деня.

автор: Красимир Калудов

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...