време за прогноза 04 сеп. 2020 2020-09-04 2020-09-04 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdU5xIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--da5312de23cc4cba3a608ceab3938ea3616d3ebe/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/P5282909.JPG

Burgas Reporter Ltd.

Назрява моментът за бели чорапи и за чадъри…за каскети не

Светът на модата е полудял.

Назрял е моментът, в който членовете на Движение "Белите чорапи имат значение" ще поискат да се върне уважителното отношение на обществото към съчетаването на бели мъжки чорапи с черни обувки и с черни панталони. Както беше едно време.

Смеете се вие, ама тогава Майкъл Джексън танцуваше в клиповете си и в концертите си точно тъй. С бели чорапи, с черни обувки, с черни панталони и с една бяла ръкавица. Е, туй с едната бяла ръкавица ми се чини прекалено, но нека хвърли камък онзи мъж от вас, който никога не е носил бели чорапи под панталоните си. Дори и аз имам такива снимки в албумите си. Днес може да изглеждат срамно, но тогава си бяха нормални. Бели хавлиени чорапи. Уффф…

Защо се срамите.

От Движение „Каскет за всеки“ искат…

Чакайте, за тях после ще говоря…

Защото е назрял моментът, когато и от Движение „Бели потници под бялата риза“ ще поискат отново признание. А сега какво. Подиграват им се. А беше време, когато всички мъже носеха потници под ризите и презрамките им се набиваха на очи. То, сега потници носят само във фитнес салоните. А какво да правим ние, интелектуалците с крехки раменца и мъхната гръд?

Научаваме се, че от Движение „Мъжки сандали с чорапи“ пишат възвания и прокламации и също искат признание и уважение. Защото смятат, че мъжките сандали с чорапи помагат по един артистичен начин да се намали отделянето на вредни емисии в атмосферата заради изпотяването.

От Движение „Каскет за всеки“ искат…После ще говоря за тях…

Тъй като от дамската фракция „Чорапи с чехли“ също оказват нежен натиск върху фешън полицията да отмени забраната на това съчетание.

От Движение „Каскет за всеки“ искат…

Не, нямат късмет тия хора. Приятелите на каскетите са мааалко прецакани в момента. Този мъжки аксесоар вероятно ще почака своята реабилитация, защото…

Защото така.

Но питате ли членовете на фракцията „Хигиенен нокът на кутрето“…Говоря за онези мъже, които си отглеждаха дълъг и предълъг нокът на кутрето, за да могат с това съоръжение да почистват зъбна картина, уши, нос и гърло. Тези хора с дълъг нокът са поставени под модна възбрана. Те са също толкова големи грешници, колкото са мъжете с прашки по плажа.

Иначе от Движение „Приятели на мъжкото бомбе“ са щастливи, защото мъжкото бомбе в последните няколко години печели все повече сподвижници за ужас на почитателите на бейзболните шапки и плетените шапки. Много е фешън.

Дори през лятото много, ама много господа носят панамени и сламени бомбета. Дами също. Това е то доказателство, че всяко ново е добре забравено старо.

А знаете ли защо концесионерите на плажове на обичат мъже с мексиканско сомбреро. Защото такива мъже нямат нужда от плажен чадър, затова.

Господа…съветът ми към вас е да потърсите из гардероба си някой бял потник и чифт бели чорапи. Както е тръгнало…в скоро време може да ви потрябват.

И не изхвърляйте старите вратовръзки с големина на волски език?

Питате ме кой носи вратовръзки ли? Ами, аз…например.

Уф, сега сигурно ще трябва да обяснявам какво е възел „Половин уиндзор“ и „Уиндзор“…Друг път ще говорим за това.

Но понеже ме питате защо не споменавам нищо за дамските модни прегрешения…ще ви отговоря с думите на жена ми.

Тя казва, че за една жена в модата всичко е позволено, стига да има вкус и усет да съчетава дрехи и аксесоари. Смея ли да кажа нещо напреки.

Брей, че то станало време за прогноза.

Днес ще вали. Нищо друго не мога да кажа повече освен това, че мъжките чадъри никога не са излизали от мода.

автор: Красимир Калудов

 

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...