време за прогноза 28 апр. 2018 2018-04-28 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcHRKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--734894629eabb08597c64f4e9894cd4ed62e0027/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_31147.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Оказа се, че сме бъркали еврозоната с ерогенна зона

Мдааа…седмицата сякаш донесе една лека засечка. То, нашето правителство гали вече колко време страстно Европа по еврозоната, ама преди ден два мосю Московиси ни обясни любезно, че това не е ерогенна зона, а място, където се държат пари, до които не припарват хора или държави  с неизмити и шавливи ръце.
Не че е имал предвид нас. Просто така по принцип го каза. Но фактът е факт.


Старата красива Европа не ни пуска да проникнем в нейната еврозона, която не е ерогенна зона. 
Не отговори на ухажването ни един вид.
Но не всичко е загубено. Има кой да ни обича в Европа.
Остана ни едно писъмце с нарисувано сърчице от скъпия Жан Клод, дето го изпрати на неговия „Скъпи Бойко“
 
Но пък от една българска партия отпочнаха да събират подписи срещу въвеждането на еврото у нас. Бре, хора…той мосю Московиси нали ви го каза. Не ни дават да пипаме еврозоната, пък камо ли да влезем в чакалнята и. Оставаме си с левовете.
 
Греда след греда. Каква футболна драма. Ни Шенген, ни Еврозона. Как да не му се изпари оптимизмът на човек. Ей, ги на….почитателите на проекта за Евразия веднага надигнаха глава. Дори един представител на управляващото мнозинство ходи чак до Крим, за да изрази подкрепата си към разни зелени, вежливи човечета, които прекрояват граници така, както им скимне. 

Все се сещам за Щастливеца, който казваше "Европейци сме ние, ама не чак дотам". И забележете, той дори не е знаел, че няма да ни пуснат в еврозоната. А може и да е заел.
 
Туй с ерогенната зона, пардон с еврозоната изглежда по този начин. Представете си, че един пътник не го пускат в чакалнята на гарата и му казват да чака влака навън, ама не му казват кога ще пристигне пустият му влак.
 
Търпение му е майката. Ако потърпим, и газовият хъб ще стане, и доходите ще се вдигнат и някой ден ще имаме електронно  гласуване. Това последното не знам защо го казах. То е безсмислено. Всъщност всичко, което съм написал дотук, е безсмислено. 
 
Днес за най-нетърпеливите, които припкат да правят плаж, съботата осигурява слънчево време и максимални температури от 20 градуса. Добре е, нали. Чудя се как официалната пропаганда не е съобщила, че на този ден по времето на управлението на злия Костов е валял сняг. Трябва да се казват тия неща, значи.
 
 автор: Красимир Калудов
 

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...