http://AutoDoc.BG
спорт 01 дек. 2017

Млади спортисти ще гледат мача на "Нефтохимик 2010" безплатно

Article image
"Нефтохимик 2010" ще пусне безплатно участниците от средношколското общинско първенство по волейбол за купата на кмета на днешното дерби от Суперлигата при мъжете срещу "Монтана".

Това съобщи мениджърът на бургаския клуб Огнян Томов. Мачът е днес - 1 декември, от 18:30 часа в зала "Младост". 

Безплатен вход е осигурен и за младежи и девойки от социални центрове на територията на община Бургас. Цената на билетите си остава 3 лева, а ученици и пенсионери ще плащат по 2 лева. Преди двубоя между "Нефтохимик 2010" и "Монтана", в зала "Младост" ще се проведе финалът от средношколското общинско първенство по волейбол за купата на кмета за юноши, 11 и 12 клас.

Началото е в 15:00 часа. Един срещу друг на полето ще застанат отборите на Гимназия с преподаване на немски език "Гьоте" и Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов".

Съвместната инициатива е на Община Бургас и ВК "Нефтохимик 2010". Целта е да се остави един незабравим спомен у всички, които обичат и тренират волейбол, както и да се привлекат повече юноши и девойки, които да практикуват най-успешния в последните години колективен спорт у нас.

На награждаването, което е веднага след финала, ще присъстват легендарният волейболист от близкото минало и настоящ член на Българската федерация Борислав Кьосев, старши треньорът на шампиона "Нефтохимик 2010" Найден Найденов, както и някои от асовете на отбора.