различно 26 сеп. 2017 2017-09-26 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdTFEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1c3fd10939fe2a1447bab362b5439770d9ce5b54/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_29002.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Дъжд и гръмотевици вдъхновяват средния българин да покаже среден пръст на проблемите

Облачно. Дъжд с гръмотевици..

Общо взето при такава прогноза за времето, която вие съобщила от телевизора някоя  нахилена мома с голямо деколте, всеки интелектуалец с крехки раменца става жертва на нарастващо безпокойство и е почти готов да се хвърли в прегръдките на депресията. 

По същото време  здраво стъпилият на земята среден българин разчесва на терасата на апартамента си мъхнатата си гръд, хвърля недопушен фас долу върху общите части пред блока, изплюва се юнашки и  когато чуе от телевизионния екран прозрението „Човекът, който ще промени България, си ти“ се обръща към цялото човечество с някоя благословия от типа на „Вашта мама“ , пък тогаз започва новия ден с оптимизъм като изтрива проблемите с въртеливи движения…Какво означава да изтриеш проблемите ли? Ето какво.

Нито дъждът нито гръмотевиците  са в състояние да прогонят надеждите и очакванията на средния българин за по добър живот и въоръжен със своето символ верую той се втурва напред към ….близкия пункт за лотарийни билети и докато трие картончето с разни символи, си мърмори под нос „Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия“ и трие ли трие.

И тъй в триене средният българин очаква денят, когато ще покаже среден пръст на проблемите и на всички. Всички трият и изтриват лотарийни билети и затуй професията на теляка е на изчезване, защото и теляците вече не искат да трият кирливи тела, а лотарийни билети.

А иначе средният ни сънародник се радва на 23 градуса максимални температури в Бургас и в региона, а вечерта като един Кашпировски / тоя беше един телевизионен герой, който в края на 80-те години решаваше проблемите от разстояние/ някой от управляващите успокоява всинца ни от телевизора с приказки за стабилността.

Облачно, дъжд с гръмотевици. ..Животът е прекрасен като обществена поръчка. Прекрасен е, стига да спечелиш поръчката,но как става това…еее, синоптичките не казват.

Нека е хубав денят ви.

Автор: Красимир Калудов 
Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...