различно 01 юли 2017 2017-07-01 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbmxCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--432be276b1e35a175d70d484d60860015abe10cc/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_28223.jpg

Burgas Reporter Ltd.

История за това как болт стана мръсна дума и как Юсеин Болт остана без фамилия в някои медии...и други истории

Въпрос  на време е някой отракан художник с будна гражданска съвест да нарисува с маслени бои картината „Мъже се карат за самолети“  В близък план в единия край на платното ще изографиса г-н Борисов, а в другия край г-н Радев. И двамата ще скубят коси, а над главите им летят жерави…пардон, самолети.

Всъщност няма как да нарисува такава картина, защото и министър-председателят и държавният глава нямат коси. Ама, спор за самолетите имат.

Бетер грипен вирус са тия скандали с „Грипен“-ите.

Вече обхващат все повече и повече сърцата и умовете на държавните мъже.

Кой знае как ще свърши тази работа.
……………….
ББ нареди да бъде премахнат лимитът за бензин и нафта за полицейските автомобили. И да се раздадат летни униформи на полицаите или пари за летни униформи. То, това е много хубаво, ама вътрешните стражи в Отечеството любезно искат не само дрехи, ами и пари. 
……………..
Стопанинът на софийското НДК г-н Боршош беше низвергнат от министър Лиляна Павлова. И…и тя танцува само едно лято. Не мина и ден и същият Боршош беше върнат на работа лично от Онзи, Чието Име Не Е Препоръчително да Споменаваме.

От БСП само туй чакаха и ревнаха, че тия боричкания били в името на това кой да открадне едни пари.
……………..
Президентът обясни от Румънско, че самолетите не са кренвирши. Значи, ако някой си е мислил, че са кренвирши,  е бил идиот. 

Оказа се, че идиотите сме всички ние, защото българските кренвирши и всякакви други храни , внесени от Западна Европа у нас, се оказаха по-скъпи и по-некачествени . Моят кум на такива неща им казва „скъпо и тъпо“
……………….
И пак по темата за самолетите. В Бургас откриха авиомузей. Дърпат дявола за опашката, значи. Добре, че в музея нямаше нито един шведски самолет.
………….
В Асеновград тълпа цигани преби момчета и момичета от отбора по гребане, заедно с треньорите им. Пребитите се питаха къде е полицията.

Ден по-късно две хиляди разгневени жители на града тръгнаха към циганската махала. Този път никой не попита къде е полицията, защото тя си беше там. Пазеше циганите.

А главният прокурор каза „Гневът на хората е справедлив, но…“ Ей, това „НО“ винаги проваля всичко.

Пък хората си помечтаха за справедливост. Нищо, ще им мине.
…………..
Властелинът на НДК Мирослав Боршош превърна цялата история около уволнението му и възстановяването му на работното му мусто в нещо като…БОРШ. Отказал се бил, моля ви се. Напускал своя пост, защото било морално и достойно да не стои в НДК, докато текат проверки откраднато ли е нещо от НДК.
А ББ сега какво да направи. Как да го върне отново.
…………….
Болт стана мръсна дума. Събраха се върховните магистрати от Върховния съд да заседават, а на входа разни граждани им поставили болтове пред вратата. И някои много се обидиха.

Няма да се учудя, ако едни определени  медии в името на стабилността, в новините за спринтьора Юсеин Болт спрат да изписват фамилията му. 

Тъй де. То ако всеки почне да чете на глас Болт това, Болт онова, един висш магистрат пак може да се обиди. Нали ви казвам, от известно време насам Болт е мръсна дума.
………………
БСП тропнаха по масата и се зарекоха да си направят своя телевизия. Неутралните зрители отсега чакат сблъсък в ефира за рейтинг в един и същ часови пояс между телевизионерката Магдалена Ташева от една друга партийна телевизия и другарката Велислава Дърева.

Ще бъде епичен бой между различни модни линии плетени фланели и жилетки

автор: Фрагментий

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...