избори 2017 23 март 2017

Бургаските реформатори закриха кампанията си на знаково място

Article image
Реформаторският блок закри кампанията си в Бургас пред паметника на жертвите на комунизма. Водачът на листата Костадин Марков не скри, че този финал на това място е бил избран съвсем съзнателно, за да се демонстрира отново безусловно, че десницата в България продължава да отстоява своята антикомунистическа философия, с която е била създадена след 1989 год.

Щастлив съм, че днес е пълно с хора пред този паметник и те ще могат да се поклонят, да се помолят и да запалят една свещичка в памет на жертвите. Това е нещо огромно и силно – заяви Костадин Марков.

На въпрос дали все пак левицата в страната не се е реформирала лидерът на СДС отговори, че в България няма модерна левица, каквото има в Европа, а вместо това съществува една партия, която е наследница на БКП и още проклина демокрацията. 

Пред събралите се около паметника „десни” хора Костадин Марков заяви.

„Благодаря на всички момичета, момчета, мъже и жени, баби и дядовци, които ни помогнаха в тази кампания и продължават да тичат и да се борят за нас. Това е затрогващо и силно ангажиращо.

Благодаря и на хилядите хора, на които дори не знам имената, но се обаждат и помагат.Тичат за нас. Ангажиментът е огромен и се надявам, когато Реформаторският блок присъства в следващия Парлмент, да отговори на очакванията на тези хора.

Огромно благодаря и дай Боже десният избирател да ни обедини пред урните в неделя, защото само Реформаторския блок може да представлява автентичната десница. Никой друг няма шанс"

купуването и продаването на гласове е престъпление