култура 25 авг. 2016 2016-08-25 2020-03-23 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbDRyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--27c0ed1201ae84062d0016fda08d311c98b5bf3a/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_945.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Мария Маринкова: Енергията от камъка Шунгит лекува нашето тяло

Руският минерал на здравето Шунгит има способността да изчиства всякакви вредни въздействия, геопатогенни зони и неблагоприятни състояния на нашето тяло, поради което с право е наречен чудото на 21 век.

Камъкът Шунгит ни предпазва от вредните излъчвания на мобилните телефони, с които в днешно време ние не можем да се разделим. Камъкът неутрализира до 80 % вредните излъчвания и на телевизори, компютри, микровълнови печки и всякакви ел. уреди .
Камъкът може да се носи като колие, амулет, гривни...
Това разказа пред Бургаски репортер Мария Маринкова от Батак, която пристига в Бургас специално за изложението Green Lige Expo. Нейният офис на чудесата, както го нарече самата тя, се намира във Велинград – място с уникална енергия и атмосфера.

„Камъкът Шунгит носи името на района, в който преди повече от 2 милиарда години е попаднал – на така наречения остров Шунга, край Онежкото езеро в Република Калерия, която се намира на границата с Финландия. Смята се, че камъкът е дошъл на Земята от Космоса, тъй като уникалните фулерени, които се съдържат в него, не могат да се образуват при земни условия и приличат на тези, намерени в някои метеорити, паднали на Земята“, споделя Мария.

По думите й камъкът може да се носи като колие, амулет, гривни или просто да се държи в лявата ръка, тъй като чрез нея се приема космическата му енергия.
Камъкът трябва да се носи в лявата ръка, тъй като чрез нея се приема космическата му енергия
Освен като амулети и красиви бижута, Шунгитът намира приложение  и под формата на козметика – в кремове за лице и тяло, шампоани,  лечебни мазила против разширени вени и различни схващания в мускулите и др.
Шунгитът намира приложение и под формата на козметика
Но това не е всичко. По индивидуална поръчка може да ви бъде изработен специален калъф за вашия мобилен телефон, в който се поставя шунгитов прах от камъка. По този начин минералът успешно неутрализира негативното въздействие на мобилния ви апарат.

„Още навремето Петър 1-ви, след като научава за уникалните антисептично свойства, които притежава камъкът, издава царски декрет, с който нарежда всеки един от войниците му да носи парчета шунгит в раниците си. Защо? Защото камъкът неутрализира негативните емоции и енергии. Когато сме изчистили тялото си от такива напрежения, то ние сме в прекрасна хармония със себе си.“, завършва своя интригуващ разказ Мария.

Можете да откриете щанда с екстравагантни амулети от Шунгит, както и лечебна козметика от руския минерал на здравето,  в експо център „Флора“ , като част от изложението Green Lige Expo. 

Входът с е свободен , всеки ден до 27 август от 12:00 до 20:00 часа.

 

 

 

Коментари

култура ...


региони ...


различно ...