различно 10 авг. 2016 2016-08-10 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBajlGIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--27476218d564295f3f428a79d91f934a7f9afd34/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_698.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Слънце, облаци, секс робини, едри гъркини, Гошка и прогнозата за времето

В стари времена професията на синоптиците изисквала умението да гледаш на хвърляне на боб, да разчиташ съдбата във вътрешността на птици  или други животни /разфасовани предварително/, да се пулиш в кристална топка или просто да усетиш онова въртене в ревматичните колене, за да предскажеш идването на дъжда. Е имало и помощ от приятел. Демек каца ти на рамото един бял гарван и ти казваш „Зимата иде”, а в следващия момент някой земеделец с неприбрана реколта ядно просъсква „валар моргулис” и вземат, че ти скъсят главата...уф, че кръвожадно.

А днес синоптиците трябва или да имат къси поли и стройни мускулести крака или прилепнали по тялото рокли или може да са гологлави и да дрънкат в несвяст странни сволосъчетания от типа на 

„Днес слъночопекът ще ви грее през целия ден и затова намерете някой да ви обръща на плажа като зелена пиперка, метната върху горещ ламаринен покрив, за да се сдобиете с равномерен тен”

Слава богу, в момента не ми се налага нито да хвърлям боб по паркета в хола, нито да ровя в трътката на разфасования бройлер, нито да се кокоря в кристална топка.

Тази сутрин бягах, по-точно пъплех край морето и видях и разбрах,че денят ще бъде топъл...с лека облачност и после проверих и разбрах, че максималните температури ще са около 29 градуса в Бургас и в региона.

А иначе у нас стана много горещо, защото някакъв гърцки рапър написал парче, в което се представял като бос от подземния свят, който внасял българки секс робини, за да могат гръцките мъже да...се порадват на живота. Хм, не се горещете. Това парче е признание, че гръцките мъже живеят в тъжно безсексие и срамно самозадоволяване край едрите си половинки. Чакам второ парче, в което гръцкият рапър да изпее как като истински бизнесмен е започнал да изнася дебели гъркини към дебелариума в Китен...оффф, дано не го прави ,че тогава гръцките бръснари ще останат без работа и ще се наложи да внасят мустакати турци от Анадола.
Пък според историята гърците са открили секса, а римляните включили в него жените.

Нека  е хубав денят ви и не се връзвайте. Това е само едно глупаво рап парче и само една глупава прогноза за времето.

Бих искал вие като мен, щом чуете гъркиня, да си представяте Елена Папаризу или  Деспина Ванди, които са прекрасни гръцки жени...ама знам ви аз. Като истински патриоти вие не се интересувате от чужденки и си мислите  преди всичко за Гошка. Днес тя е най-обичаната и харесвана българка 

автор: Красимир Калудов

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...