време за прогноза 06 ноем. 2018 2018-11-06 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa3BPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f105743a33ba53bde4e55534965653e6b6a54d85/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_32961.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Според левицата е време за секс...социалистите обещават по 6400 лева за новородено дете

Ликуй народе. Бийте камбаните. Грабвайте телата!!! Правете любов, правете деца, а не войни. От левицата обещаха да дават по 6400 лв за новородено дете. Условието е двамата родители да са плащали осигуровки.
 
6400 лв за бебе??? Къде е уловката се питат полуразсъблечените татковци и майки, които аха, аха ще пристъпят към зачатието на дете върху брачното ложе.
Ами, вижте сега...от левицата е обещанието за парите, от родителите децата. Общо взето това е разпределението на отговорностите. Колкото до уловката, засега не е ясно откъде ще се вземат парите, но идеята е интересна.

Най-странното в нея е това, че официално в Отечество Любезно, Как Хубаво Си Ти ще избухнат спорове дари е морално или нормално семейният секс да стане платен, но пък какво толкоз. 
Каузата само по себе си е благородна. И дано младите семейства наистина получат някакъв стимул и подкрепа от държавата дори да не става въпрос за пари в брой. Така че дори и започването на разговор в тази посока е нещо хубаво.

Нима това е най-важното? - се питаше един артист в някаква реклама за бира.
Ами, не знам. В разговорите за пари винаги има момент на неудобство.

Според застрахователите, например,  е важно да се сложи таван на обезщетенията и те, милите искат да изплащат само 20 000 лв на пострадалите. Същевременно искат да увеличат размера на застраховката "гражданска отговорност". Чува се, че може да достигне до 1000 лв от следващата година. 

Откъде ще дойдат парите ли? От мен, от теб, от всички нас.
Ама, може ли пък в ранни зори да говорим за пари. Дайте да сменим темата. За какво да го говорим тогава?

Не, не...за намаляващите цени на петрола в световен мащаб и за увеличаващите се цени на горивата у нас. За това не ми се говори. Не пей ми се по темата.
Нека да е нещо хубаво и оптимистично.
Аз довечера ще съм на родителска среща и се опасявам, че в нея пак ще говорим за пари.Ама, аз ще ги давам, а не някой друг на мен. Винаги е така на родителски срещи. Каквото и да ви говорят, накрая винаги се стига до даване на пари я за помагало, я за учебник или за кой знае какво още. В края на краищата излиза така, че родителският секс не е безплатен. С раждането на децата започва едно такова здраво плащане, че...
Здраве да е. Нали затова да си родител е отговорност. 

А сега е време за прогноза.

Казват, че до 20 ноември времето ще е топло за ноември.
Пък днес максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат 17 градуса. Ще има и кратки превалявания от дъжд. Ще бъде мъгливо сутринта, а през целия ден облачно. Не е зле.

Нека е хубав деня ви.

автор: Красимир Калудов
Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...