време за прогноза 22 юли 2018 2018-07-22 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBckpMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1a053129f451652139f1f193181e10ad63004e63/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_31954.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Еврика!!! Вече можем да променяме миналото с поправки в закони със задна дата

Научаваме се, че още един патриот е обзет от порив да осъществява проверки за нивата на шум по морето. След Проверяващ 1.0 сега ще има втри.
Доброволно желаел бил човекът да даде от своето време на ползу роду. „Хвала на ТАКЪВИ  българи“ , както казваше един милиционер в скечовете на Георги Мамалев.
 
Аз, с извинение, си представям хипотетична ситуация, в която влиза г-н Проверяващ 2.0 в музикален клуб на брега на морето в Слънчев бряг, за да провери лично нивата на шума. То, отвън още се чува, че е шумно и вятър ечи, Балкан стене, сам юнак на коня.
 
Пристъпя решително през прага проверяващият патриот, влазя  в този момент от уредбата започва да кънти и ехти техно версия на парче на Йосиф Кобзон и всички припяват в екстаз 
 
/Припомням ви, че това е хипотетична ситуция. И аз знам, че няма техно версия на този изпълнител и няма как някой да му пее парчетата в екстаз/ 
 
Ами, сега??? В задачата се пита дали Проверяващ 2.0 ще нареди да спрат песента Кобзонова или смутено ще се врътне обратно и ще продължи. Защото нали точно песните на този хит мейкър озвучаваха началото на една патриотична предизборна кампания в далечна Москва.
Как да спреш песента „Сыну“, а? Ами, че нали с нея  Кобзон персонално се обръща към тебе сина си. Към един от синовете си с постоянен адрес във Вардеро…в София, де.
Беля да си вземе човек на главата.
Аз лично предполагам, че Проверяващ 2.0 ще отмине музикалния клуб, от който дъни техно версия на руския певец Кобзон. Дори съм сигурен.
 
Сигурен съм толкова, колкото са сигурни от ГЕРБ, че Корнелия Нинова била виновна за протестите в чумавите села из Странджа и Сакар.
Ей, доживяхме Иван Костов да не е виновен за нещо в Мила Родино ,Ти Си Земен Рай.
Този път Корнелия е гадината. Интересно как е активирала вирусоносителите, по-точно протестиращите.
Засега няма информация, но ако е нужно, ще се съчини.
 
Но лидерката на левицата малко ме обърка. Рече, че с партият си не са алтернатива на ГЕРБ, а на системата. Ами, те антисистемна партия ли са? Алтернатива сами на себе си ли са? Не ми е ясно, наистина.
Освен това  не ми е ясно и как държавата променя действието на закони със задна дата, но се случва. 
 
Кой казва, че миналото не може да бъде променено. Може разбира се.
В Питат Ли Ме Дей Зората Ме Огряла Първи Път е възможно. У нас миналото го променят само с едно гласуване в парламента.
Днес дължиш 58 млн. лв, утре държавата ти ги дължи на тебе…само с една промяна назад във времето. Само с едно малко мнозинство от гласовете на управляващи и опозиция. 

То, затова с тези пътувания назад във времето сякаш цялата държава върви назад или в най-добрия случай времето е спряло. Управляващите учени физици наричат това състояние "стабилност"
. 
Кой беше казал, че живеем на ръба на чудо? Към пропаст сякаш вървя- нали тъй пееше Васил Найденов в онази песен „Сбогом моя любов“.
 
Да се разберем. Ако песента не е на г-н Кобзон, не ми е хвалете. Всяка друга песен може да бъде намалена при проверка в музикален клуб на брега на морето, но не и на товаришч Кобзон.
Време е за прогноза.
 
Днес ще е горещо. Топло и влажно и задушно. Максималните температури в Бургас и в региона ще са около 32 градуса.
Нека е хубав денят ви.

автор: Красимир Калудов
Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...