различно 12 фев. 2018 2018-02-12 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcVpIIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9eef88a590092844c52fdbe1424ca0fe39b0441d/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_30373.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Защо средният българин ляга и става със средния пръст на Кошлуков

От няколко дни средният българин и вероятно средната българка лягат и стават със средния пръст на телевизионера Кошлуков.

От всички страни разправят как бил си го развял насред ефира на обществената телевизия и това се превърна в централна тема.

Чак и протести предизвика.

Излиза тъй, че Кошлуковият средник, туй де средният пръст на Кошлуков  накара хората да забравят за Истанбулската конвенция и за втория кабинков лифт над Банско. Те още малко заради този пръст ще забравят, че страната ни пое председателството на обединена Европа.

И за какво са всичките тия рев, вой и скърцания със зъби? За какво е цялата тази крамолическа пропаганда?

Бил показал среден пръст. Що не му покажете едно дистанционно и да го изключите? Оставете го да си стърчи сам като среден пръст насред студиото си и да си говори сам. Тогаз може и задника си да покаже, ако иска.

Но то и това крие рискове. Особено след появата в магазинната и  търговска мрежа на LED осветление за тоалетна седалка. Вие представяте ли си? Хиляди години еволюция на човешкия, род, Велики географски открития, полет до Космоса и накрая някой създава LED осветление за гърне, за да може докато някой мъти на цукалото, да викне "Нека бъде светлина"

Уф, пак ме застигна онази реклама, в която възрастен пенсионер трие билет от лотарията и жена му и тя трие билет от лотарията и двамата се питат един друг какво ще правят с печалбата. Общо взето посланието е, че всеки ще си харчи сам парите. Всяка коза за свой билет.

И ако позволите…моля ви, не хвърляйте кисело зеле в контейнерите. Утре митничарите и данъчните като обърнат казана, за да броят колко цигарени кутии с бандероли и без бандероли са били хвърлени вътре, как ще се почувстват? После пак ще има изкривени данни за контрабандата на цигари и премиерът с какво ще се похвали, като се съберат с колегите му в Брюксел.

Някакъв любезен ТВ водещ ми обясни, че като среден българин щял съм да похарча между 60 и 120 лв за Свети Валентин.  Ха!!! Аз пък смятах да зарадвам жена ми с  направата на едно суши, защото много го обича. Ама, това е има няма 20 лв максимум. И спестените пари от кой да ги търся? ТВ водещия ли?

Някакъв експерт каза, че Италия била традиционно романтична дестинация. Мхммм, аз пък се сещам как в Рим си опиках десния крачол, но това не ми се стори никак романтично.

Но нека като възпитани хора да си поговорим за времето.

Днес максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат 8 градуса, ще бъде и облачно.  Общо взето това е.

А ако се питате за какво ви издумах всичките тия неща, вместо направо да ви кажа нещо за времето…ами, лаф да става.

Е, нека е хубав денят ви

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...