различно 05 дек. 2017 2017-12-05 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdGxGIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--72e3f6dcdee869a863987b18befef7c59cc3156b/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_29696.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Слънчево време, а иначе имотният балон се надува, надува, надувайте момчета, да стане на парчета...бууумммм

Тази прогноза за времето достига до вас благодарение на…

…то, благодарението хич биля го нямаме, както казваше мадам Злата от „Криворазбраната цивилизация“.  За друго първо искам да ви кажа.

Мине се не мине ден и някакви умници пророкуват като съща баба Ванга, че имотният пазар бил като балон и демек, имотният балон щял да се спука. Ами сега?

Аз и половинката ми притежаваме само едно жилище, но се сещам за един шестоапартаментник, който бил зет като мед и тъща му му подарила затуй шест апартамента. Сигурно тоя сънародник се тревожи доста от такива фалшиви новини. Ми, тъй де. На никого не му е приятно да разбере ,че активите му се обезценяват и стават трудно ликвидни.

Туй за трудната ликвидност го чух на една опашка в месарския магазин. Някаква пенсионерка обясняваше на друга пенсионерка, че вместо да стоят на дълги левови позиции, трябвало да инвестират коледните си надбавки от 40 лв. към пенсиите си в акции, в държавни ценни книжа или в нещо бързоликвидно и в края на занимателната беседа си купиха пилешки фенери за супа.

Всъщност, може би не говореха точно това, но си купиха точно пилешки фенери. 

А за имотния балон е вярно, че май се спихва. На, плевенчанката госпожа Цецка излезе пред ТВ камерите със синьото си костюмче и рече, че със своите колеги проверили и разбрали, че правителството не можело нищо да реши за царските имоти. И щели същото да кажат на правителството, че не може нищо да реши. Те, горките таман се бяха зарекли да оправят този въпрос с имотите на царя и на, удариха на камък. 

 Значи царския имотен балон изпусна въздух и язък, че го надуваха няколко седмици. Язък, че и царят ходи чак до Саудитска Арабия, за да танцува със саби на ползу роду.

А колкото до прогнозата за времето, днес ще бъде слънчево, ама не съвсем, защото ще има и променлива облачност. Температурите в Бургас и в региона ще са над нулата, т.е около 7 градуса, но пък ще бъде хладно. Дъжд поне няма да вали. Изобщо този хубав ден достига до вас благодарение на управляващите. Не може нещо да е хубаво и да не е от тях, защото от опозицията няма как да е.

Нека е хубав денят ви.

Автор: Красимир Калудов
Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...